Blue - trzymaj się, lepiej nie dręczyć się w domu czy ok tylko podjechać do szpitala na dyżur.... naprawdę szkoda nerwów. Nerwy powodują skurcze i się nakręcasz i nie jest fajnie...
Ja dzisiaj odreagowałam stres wczorajszy. Pojechałam kupić test ... jedyne 300 zł. Poczytałam trochę w necie i muszę pogadać z lekarką, bo przy cytologii III i wirusie HPV może trzeba będzie cc. Stresuję się bardzo, bo u mnie w najbliższej rodzinie rak szyjki macicy występował u nawet 20-30 letnich kobiet, a więc stresiol jest. Jedynie co pozostaje to zrobić test i ew. leczenie po porodzie....
Co do majtek, u mnie zakładałyśmy jednorazowe, choć pielęgniarki wyzywały. Tylko trzeba było szybko ściągać jak szli lekarze bo też marudzili.... no ale jak tu leżeć z ... na wierzchu jak goście przyłążą....
Muszę przyznać że nie lubiłam jak przychodzili goście na salę - zarówno moi jak innych pań z sali - kiepsko się czujesz, nie wiesz jak się obrócić, masz wielką pieluchę między nogami, nie możesz nakarmić dzieciaczka, niektórzy podziębieni.... wrrr ... jestem przeciwko takim odwiedzinom.....