reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dziewczyny tak sobie siedze z kalendarzem w reku I przewracam kartke po karce I uwierzyc nie moge jak juz niewiele czasu zostalo!!! :) Biorac pod uwage fakt ze donoszona ciaza to skonczony 37tydz ---> pozostalo mi wytrzymac 72 dni!!!!!!! Aaaaaaaaa :)

Czikusia z tym ze ja sie nie pzremeczam, tydzien nic nie robilam...hehe dzis zrobilam w spolnie z m sernik, pychoootny ze mam ochote nigdzie nie isc i nie dzielic sie nim hehe, ugotowalam piers z kurczaka w sosie koperkowym.. a m ugotowal kasze, oczywiscie nie posolil hehe... no i poodkurzakam wszystko ladnie i dokladnie. Prasowac dzis nie bede, mooze jutro.

Aa dzis kupilam jedna paczke pampersiakow 23bszt rozmiar 1, sudocrem, chusteczkii do pupci pampersa i huggiesa, juz powoli bede skladowac rzeczy na torbe a coo.

Akuku gdzie ty znalazłaś jeszcze coś z huggies??? myślałam, że we wszystkich krajach europy wycofali je

ehh zmęczona jestem a jeszcze posprzątać trochę muszę :(

część już do was zaglądam i opowiadam, że w szpitalu fajnie było:tak:. Najbardziej oczywiście podobały mi się noworodki - takie słodziaki zawinięte w rożki:-) Były też chyba z 2, które w inkubatorze leżały biedaczki:no:
Później zrobiłam jeszcze zakupy, no i obiad - dziś zupka, a na 2 smażony dorsz, ziemniaczki i mizeria - objadłam się że hej, jeszcze siedzę taka ciężka, ale ryba to podobno najchudsze mięsko ze wszystkich, to się chyba zaraz strawi:-D

Witam dziewczyny, 2 dni nie odpisywałam, ale zaglądałam z komórki. Strasznie bolał mnie żołądek, chodziłam aż do rodzinnej to mówiła na noc gryźć Gaviscon. W aptece nic m nie dal, nospe mówili brać. Jest mi lżej po tym. A w nocy miałam sen, poród, czułam te bolesne skurcze porodowe, aż się obudziłam, a tu rzeczywiście mi bolało ale żołądek :-D

Dziś naciągałam się zakupów, robiłam paczkę dla męża. Aż mi brzuch się rozbolał, ale nospa pomogła. Strasznie dobija mnie ta samotność. A kolegę męża to poprosiłam już żeby do domu po rzeczy przyszedł. najgorsze, jak dla mnie są zakupy

akuku no pewnei jedziemy z tym ;DD vinga a czemu wlansie hugissa wycofali ja nic nei wiem wgl ;D? cleopatra mniam mniam ;D uwielbiam ryby a moj wedkarz ciagle cos przywozi :D marika biedna wiem cos o tym tylko ty to masz wgl hardkor meza nei ma tyle czasu ;( przytulam ;*

reklama
Blue producent po prostu wycofał pieluchy z europy :( wkurzyłam się, bo my ich namiętnie używaliśmy, a teraz jesteśmy zmuszeni chodzić w białych pampkach, na zwykłe dostał uczulenia

Do góry