reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dziewczyny tak sobie siedze z kalendarzem w reku I przewracam kartke po karce I uwierzyc nie moge jak juz niewiele czasu zostalo!!! :) Biorac pod uwage fakt ze donoszona ciaza to skonczony 37tydz ---> pozostalo mi wytrzymac 72 dni!!!!!!! Aaaaaaaaa :)

Czikusia z tym ze ja sie nie pzremeczam, tydzien nic nie robilam...hehe dzis zrobilam w spolnie z m sernik, pychoootny ze mam ochote nigdzie nie isc i nie dzielic sie nim hehe, ugotowalam piers z kurczaka w sosie koperkowym.. a m ugotowal kasze, oczywiscie nie posolil hehe... no i poodkurzakam wszystko ladnie i dokladnie. Prasowac dzis nie bede, mooze jutro.

Aa dzis kupilam jedna paczke pampersiakow 23bszt rozmiar 1, sudocrem, chusteczkii do pupci pampersa i huggiesa, juz powoli bede skladowac rzeczy na torbe a coo.

Akuku gdzie ty znalazłaś jeszcze coś z huggies??? myślałam, że we wszystkich krajach europy wycofali je

ehh zmęczona jestem a jeszcze posprzątać trochę muszę :(

część już do was zaglądam i opowiadam, że w szpitalu fajnie było:tak:. Najbardziej oczywiście podobały mi się noworodki - takie słodziaki zawinięte w rożki:-) Były też chyba z 2, które w inkubatorze leżały biedaczki:no:
Później zrobiłam jeszcze zakupy, no i obiad - dziś zupka, a na 2 smażony dorsz, ziemniaczki i mizeria - objadłam się że hej, jeszcze siedzę taka ciężka, ale ryba to podobno najchudsze mięsko ze wszystkich, to się chyba zaraz strawi:-D

Witam dziewczyny, 2 dni nie odpisywałam, ale zaglądałam z komórki. Strasznie bolał mnie żołądek, chodziłam aż do rodzinnej to mówiła na noc gryźć Gaviscon. W aptece nic m nie dal, nospe mówili brać. Jest mi lżej po tym. A w nocy miałam sen, poród, czułam te bolesne skurcze porodowe, aż się obudziłam, a tu rzeczywiście mi bolało ale żołądek :-D

Dziś naciągałam się zakupów, robiłam paczkę dla męża. Aż mi brzuch się rozbolał, ale nospa pomogła. Strasznie dobija mnie ta samotność. A kolegę męża to poprosiłam już żeby do domu po rzeczy przyszedł. najgorsze, jak dla mnie są zakupy

akuku no pewnei jedziemy z tym ;DD vinga a czemu wlansie hugissa wycofali ja nic nei wiem wgl ;D? cleopatra mniam mniam ;D uwielbiam ryby a moj wedkarz ciagle cos przywozi :D marika biedna wiem cos o tym tylko ty to masz wgl hardkor meza nei ma tyle czasu ;( przytulam ;*

reklama
Blue producent po prostu wycofał pieluchy z europy :( wkurzyłam się, bo my ich namiętnie używaliśmy, a teraz jesteśmy zmuszeni chodzić w białych pampkach, na zwykłe dostał uczulenia

Do góry