reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Sylka ja tez nie mogę sie doczekać, a do 29 jeszcze czasu w diabły i trochę :(
Szkoda że mój gin tylko raz w tygodniu przyjmuje na prywatnej praktyce

E spoko. A okno kiedys trzeba umyć bo po zimie jeszcze nie myte ;) serio. Nie miałam kiedy a jak byłam teraz 13 dni w domu to mi sie przyplątalo przeziębienie. Jutro do pracy na 6 godzin to za wiele nie zrobię :( . A w czerwcu nie chcę mysleć co będzie jak nagle sie obudzą i zechcą poprawiać po 4 sprawdziany na jednej godzinie .

Ostatnia edycja:
reklama
My 29.05 jedziemy na wesele wiec mysle ze juz bedac po wizycie 27.05 bede mogla dziadkom (moim rodzicom, tesciowi) oznajmic ze bedzie kolejny wnuk/wnuczka :-)

czesc duzo Was tutaj mam nadzieje ze z czasem zalapie ktora ktora o ile jutrzejszy tescik wyjdzie pozytywnie :)

jak widac mam juz jednego prawie 11 miesiecznego skrzata :) a drugi mam nadzieje w brzuszku :)

moze udaloby sie zalozyc watek "Poznajmy sie" bedzie latwiej zapamietac :)

Witam sie i ja :)
Dzisiaj jakos spokojnie,mdłości odpuściły delikatnie i nie umieram jak wczoraj :)
Obżeram sie jak świnia i pije herbate z cytryną :D pomagaaaaaaaaaga :)
Mąż dostał prace!! :) wszystko sie wkoncu uklada :)

Anna to gratuluje mężowi, moj ma rozmowe w poniedzialek, mam wielka nadzieje ze to bedzie fajna oferta i ze dostanie ta prace.

laski czy beta w okolicach 900 rowno w 5 tyg ciazy to wystarczajaco ?? w sobote bylo 200 ... w poprzedniej ciazy w 5 tyg i 5 dniu mialam ponad 4 tys ...

Anna, to gratulacje dla męża, od razu się lepiej robi jak się wszystko układa :)

mea_osi, na becie to akurat za bardzo się nie znam, ale wiem, że nie ważna wysokość (oczywiście w granicach normy) a przyrost. Ale wyszperałam kiedyś coś takiego http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator - tylko nie wiem na ile to działa :) Ja chyba w poniedziałek sobie zrobię drugi raz, bo dzisiaj nie zdążyłam :baffled:.

Ja na razie o ciąży nikomu nie mówię, ostatnim razem powiedziałam mamie i poszło w świat. Ciąża się nie utrzymała, ale co jakiś czas ktoś i tak wyskakiwał z pytaniem na kiedy termin, albo który to już tydzień. Nie, teraz powiem dopiero po 12 tyg. (chyba, że mnie wybrzuszy wcześniej to sami zobaczą :-D). Oczywiście mój mąż wie, od najbledszej kreski :)

Ostatnia edycja:
Mea we wczesnej ciązy beta sie podwaja ( mniej wiecej podwaja) co 48 godzin. Z tego mi wyszlo ze będąc w 5 tygodniu i 5 dniu będziesz miała podobną jak w poprzedniej ;) a organizm to nie kalkulator ;)

Jestem zmęczona a jeszcze mam poprawić egzaminy na jutro . chyba zdechnę ;)

reklama
Hej dziewczynki...melduje się po ostatnim dniu pracy..teraz 2 tygodnie urlopu, a potem jesli bedzie szystko dobrze to juz zwolnienie do konca:):)
Ja dzisiaj zrobiłam kolejny teścior...bo nie mialam dzisiaj objawów...przeszły nudnosci, jedynie sennosc...wiec zrobilam i druga krecha sie pojawia juz od razu, bez czekania, wiec chyba beta tam rosnie....przekonamy sie w poniedzialek, powinna byc kolo 1800...

No i non stop bym spała...to jest teraz mój priorytet:p

Do góry