reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Hej!! Ja dzisiaj na chwilę się z wami przywitać bo pewnie zniknę do poniedziałku - koleżanka do mnie przyjeżdża na dwie noce. :tak: Dzisiaj wysprzątałam cały dom i czuję że zaraz umrę.... każda kosteczka mnie boli ale przynajmniej mój instynkt wicia gniazda został zaspokojony! Teściowa widząc dom powiedziała ze jeszcze tylko okna i mam chate na święta przygotowaną :-)

Dona zdrówka dla malutkiej!!

Marika
witaj!! :-D No to trzymamy kciuki za córę!!

Vinga haha dobre...

Adrian dzisiaj tak protestował przy moim sprzątaniu... :-D Ciekawe... bo powinien spać jak się ruszałam i go ciągle bujałam :-)

reklama
Fifka, karuzele zrobiłas dla synusia i spac mu sie nie chciało ;-)

Vinga to sporo ich zjadłaś, może maluch będzie miał długie włosy, ponoć wtedy zgaga mniej dokucza. Ja to podjadam mieszankę orzechów, ale bardziej na włosy, które wypadają

Widać to kolejny ciążowy zabobon ;-)
U mojej siostry się sprawdziło, bo bała urodziła się z bardzo długimi włoskami, teraz ma pół roczku i kucyki mozna robić

Fifka jeny ale Ci zazdroszę tego porządku. Ja próbowałam posprzątać ale kiepsko mi idzie szczególnie ze do 20 sama z dziećmi. A po 20 zabrałam sie za pierogi na jutro, uszka, pierogi na zapas i dopiero skończyłam. maam na 6 obiadów narobione ale nie posprzątane za kija :( . Jutro muszę chlopa trochę posztorcować bo on wrócił zjadł piwoko, łożeczko i lezy oglada a ja zapiernczam jak mały króliczek. Dopiero co siadłam i zjadłam kolacje. A co on zrobił ? wywalił suche pranie z łózeczka Kuby na podłogę żeby Kuba mógł isć spac i tyle. Nawet nie wsadził go do kosza na suche. Ehh ale mu sie dostanie .
Jeszcze tort dla kuby na juto i mozna iśc spać. Buziolki

ps : mi na zgage tylko lodowate mleko ;) jak już letnie to nie pomaga ;)

Anisen ja posprzątałam tylko dzięki temu ze teściowa na pół dnia zabrała mi Konrada... znim nie było by szans...

Co do zgagi to ja prawie nie miałam - ot troszkę.. a Konrad urodził się kudłaty :-D zwykły przesąd!

Cześć Dziewczyny,
Ja po piątku z okropnym bólem wczoraj wróciłam do świata żywych i nadrabiałam z rodzinka na świeżym powietrzu. Dziś zamierzam to powtórzyć :)
Życzę Wam miłego dnia :)

Marika​ - witaj!

reklama
hej dziewczyny

Witaj Marika

a ja juz myslalam ze moj synek urodzi sie z wlosami bo mnie w nocy tez od czasu do czasu cos tak piecze wiec to chyba zgaga (niejestem pewna bo nigdy nie mialam), a to widze ze to kolejny ciążowy mit:)

Do góry