reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Anisen, ja mam jakąś 20-letnią ruską maszynkę więc szału nie ma;-) Ale moja mama ma robota z phillipsa 1000 W i jest bardzo zadowolona, taka moc jest już bardzo fajna. Ostrze ma jedno w formie takiego krzyżyka i daje radę:tak: Z tym że phillipsy chyba są dość drogie, ale jeśli chcesz tylko maszynkę to może cena nie będzie taka powalająca:-)
Jeśli chodzi o truskawki to zamknęłam w słoikach może z 5 kilo i zobaczymy na ile to starczy;-) A z pieczywem jest tak że piekę sobie chlebuś w maszynie więc zależy co jemy ale niekiedy się zdarza co drugi dzień mieć taki świeżutki:)

Dziewczyny, znów mnie chwilkę nie było. Plasiam.
Zupełnie nie miałam chęci na cokolwiek. W sobotę, poważnemu wypadkowi uległo czterech moich kolegów(nie jechali szybko, nie byli pijani. Wymijali dziurę na jezdni i skończyło się dachowaniem). Jeden ma uszkodzony kręgosłup i nie wiadomo czy będzie chodził. Drugi jest w śpiączce - utrzymują go w śpiączce farmakologicznej, wczoraj miał operowaną nogę, dziś będą mu "naprawiali" twarz bo ma pogruchotane kości policzkowe :( I taka jakaś rozbita jestem. Dobrze, że dziś mam to usg 4d bo mam o czym myśleć...

Jagus - zaadoptuj mnie i to leczo do sloikow .... jak sobie pomyslałam ze ja tylko potrawke na dwa dni to mi mina zrzedła heh

Salli - przykro mi.. Ale napewno wszystko bedzie dobrze koledzy z tego wyjdą wszystko się zagoi ... I kciuki za usg !!! I dzidziusia !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja zelmera mam tylko odkurzacz a tak wszytko z innej parafii... lodówka LG, kuchenka i mikrofala Amica... Żelazko Panasonic, zmywarka Hotpoint-ariston itd....

Niasiao
szkoda ze tak daleko mieszkamy :-D

Sali strasznie smutne to co piszesz... oby wszyscy wrócili do zdrowia.. :-( trzymam kciuki za wizytę!!!

U mnie zapowiada się leniwy dzień... jutro mąż już po 9 rano będzie w domu a piątek ma wolny więc się nim nieco nacieszę! :-D Konradek właśnie usnął - mój mały królewicz.... a ja zabieram się za gotowanie zupy serowej! I może w końcu usiąde te ubranka malucha przejrzeć :tak:

reklama
o tej pralce beko mam tylko złe opinie :( . Siadają jej łożyska, , jest głośna jak kombajn i do tego sie psuje :(. Wiem bo brat i kuzynka mi odradzali. Dlatego kupiłam Lg direct( teraz mam w kuchni pralkę i nie wyobrażam sobie głośnego grzmota). Mam 8 kg z systemem waże nia. Acha i przy pełnym załadunku nie moze tego wyważyć i straszie sie tłucze przy wirowaniu ( postawiona na specjalnych podkładkach też)

Do góry