reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Matko ja wiem jaka ja panikara,w końcu trzeba zaufać lekarzowi,ale aprawde się wystrachalam,choć już po ptokach jak to się mówi,ale mimo wszystko jakies czarne mysli byly.Na leku pisze nie powinny stosowac kobiety w ciazy i karmiace.

reklama
Wasze brzuchy tez sa takie bardzobardzo cieplutkie??

I robi mi sie kreska pod pepkiem ale żólta taka jakby ... A nie powinna byc brazowa ???

putiszi to normalne masz blada karnacje jak ja i tez mam zoltawa kazdy ma inna widzialm naprawde trozne w internecie :) moj brzuch jest zimny w tej ciazy marzne :O

Hej dziewczynki !

Blue ja tez w ciazy straszzie marzne:p ale akurat brzuch mam roznie.
Nisao nie martw sie jesli lekarz mowi ze mozna brac to brac:) ja tez stosuje rozne masci w ciayz na moja atopowa skore i na ulotce jest tak napisane i tez ppanikuje strasznie, ale ufam ze lekarz wie co robi:)

Oglaam własnie Porodówke na TLC i corodzi sie dziecko to ja płacze;D

A dzis znow gotuje leczoooooooo..... cos mi podpasowalo bardzo:))
Pozdrawiam ciezaroweczki w ten srednio sloneczny dzien:p)

Ostatnia edycja:
dziękuję pięknie też włączyłam tlc ale nie mam ogólnego tylko z limitem kurcze i co 20 minut mi wyłącza na pół godziny ale cóż nic nie zrobię :( ale bobaski jakie słodkie i chyba mają mega mega mega znieczulenie te babki :szok:

No Pustiszi mnie tez dziwi ich spokój;P nie wiedzialam ze jest tyle bawienia sie z pozbawieniem skórki papryki;/ masaaakra chyba z 2 godziny mi to zajelo:p

Pustiszi ja zauważyłam że mój brzuch jest właściwie cały czas zimny;-) Kreska żadna się nie pojawia ale te czarne włosy mnie denerwują (tym bardziej że jestem blondynką i mam tak bladą karnację że szok;-))

reklama
Pustiszi - ja mam ciepluchy brzuch. Mariusz ostatnio dotyka i pyta "można już na nim jajka smażyć? Bo słyszałem, że takie ciepłe są w ciąży". Smażyć jeszcze nie można, ale cieplutki :)

Zimnooo mi niemiłosiernie, najchętniej wskoczyłabym po kołderkę z herbatą ciepłą i książką, a mam jeszcze trochę pracy do wykonania :(

Do góry