reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Sylke hehehe, planowanie planowaniem, ja chcialam 3 core a tu bedzie 3 syn prawdopodobnie !! Hehehe
tak wiec zajsc w ciaze tak ale z mysla ze ma byc dziecko abnie dana plec, bo mozna sie bardzo rozczarowac. Ja mimo nastawienia, mialak kilka dni szok, tzn. nie o to ze bedzie synek a o to ze juz cory miec nie bede bo 4 proby nie bedzie :p

Fifka no to czekamy na relację :))))

Dziewczyny ja jestem w trakcie sprzątania i dochodzę do wniosku, że to już nie na moje siły. Została mi jeszcze kuchnia no i odkurzyć i umyć podłogę, a leje się ze mnie jakbym tu miała ze 40 stopni, a jest ledwo 20 i lekki wiaterek :) Chyba nastąpi oficjalnie oddanie tychże obowiązków przyszłemu tacie heehehehe :-)

Blanka, tak dziewczynka byłaby Gabriela :) trochę śmiesznie ale mi się podobało dla dziewczynki a mężowi dla chłopca ;p

Fifka to czekamy z niecierpliwością na fotki :D

Ania ja tez nie daje rady sprzatac...hehs ale jak mus to mus.

Blanka poczatkowo stosowalam ale po roku staran przestalam I kolejny rok zanim zaszlam. Prawdopodobnie przytulanki byly przed owu wiec na dziewuszke ale chyba nos wyszlo. Tzn ja nadal mam nadzieje. Okaze sie w srode za tydzien.

reklama
Akuku ja wiem otym, ze to takie latwe nie jest...ja sobie jeszcze tak wmawiam ze moze kiedys spelni sie to moje marzenie..chociaz nie wiem czy nawet na 3 dziecko sie zdecydujemy. Ale pomarzyc zawsze mozna:-)

Ania powolutku na raty trzeba bylo..to dopiero polmetek a co dopiero za 2-3msce ,bedzie najpoerw szedl brzuch a pozniej my, wiec z porzadkami bedzie naprawde ciezko.

Do góry