reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Sylka, pogoda była taka akurat, dwa dni upału a reszta ciepło - tak na spacery fajnie :) Bo ja to na plaży bym nie wysiedziała cały czas, zaraz mnie gdzieś nosi :-)

_Hope, tulam mocno ...

nisia, ja też łożysko mam z przodu, i jeszcze nie czuję ruchów. Tzn. kilka razy coś tam poczułam, delikatne muśnięca. Ale przy poprzedniej ciąży czułam ruchy już w 16 tyg, więc teraz też już bym chciała.

ło matkooooo wiedziałam, ze jak mnie apre dni nie bedzie to juz nie nadrobie tego co naskrobałyscie!!!!!:p

Tak czy siak witam sie dziewczynki:) Nie było mnie pare dni z powodu nie dokonca planowanego wyjazdu na mały odpoczynek:)) Juz aktywnie wracam, bo musze przynac, ze forum wciga jak bango:pP

Buziaczki i milego dnia ciężaróweczki:)))))))))))))

super pomysł z tym vademecum...zaraz się zabiorę za przeglądanie:)

U mnie dzisiaj pada caly dzien...ale oczywiscie nie rpzeszkodziło mi to by wybrac sie na małe zakupki:p:) idę Was nadrabiac:)

Ikasia u nas też deszcz od rana . Wyskoczyłam na szybkie zakupy i chyba cały dzien siedzimy w domu. Na obiad dzis zamarzyło mi sie spagetti , a ze mam włoski makaron który uwielbiam to wszamałam cały talerz;-) Mąż juz poszedł do pracy i zostaliśmy sami

Fifka 16 coraz bliżej :-)

ooo matko dziewczyny ledwie na oczy widze od tego wyczeszczu przy kompie, ile wy piszenicie, tylko wczoraj mnie tu nie bylo a tu do przeczytania mialam chyba z 6 stron.

bylam wczoraj z moja corą w bibliotece wypozycyzc ksiazki i pani sie jej pyta a ty jaka ksiazeczke bys chciala a moja na to "taka o farmie" = ale sie uśmialam, taka prawdziwa baba ze wsi mi rośnie

pedze do lekarza po skierownaie dla corki do chirurga

ale mam dziś koszmarny dzień :/ mały tak daje mi popalić, że szok. nie ryczy tylko gdy śpi, nawet zjeść mi nie da, tylko podchodzi i wiesza się na mnie :no:
w dodatku jak poszłam na drzemkę to miałam straszny sen, śniło mi się, że zaczęłam krwawić, oj mało powiedziane, krew się lała strumieniami. To było okropne.
Fifka, czekamy na wieści i piękne fotki :)
chciałam dodać do vademecum taki fajny film, oglądałam go w poprzedniej ciąży ale znaleźć nie mogę :(

reklama
Dona racja tempo na wątku mamy fajne :-)

Vinga współczuję snu , też czasami takie koszmary miewam , wiem jakie to uczucie sie z takiego snu obudzic.
Nataniel ma dzis gorszy dzień, mój miał tak ostatnio. Dzis w miare grzeczny

Mam nadzieje,ze Fifka da nam znać w miare możliwości szybko:)

Ja śpie przez tą ponurą pogodę!

Do góry