reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

no fakt, łożysko to niezbyt miły widok, haha z tej wątroby to się uśmiałam :p
dobra lecę z małym na spacer, dopóki gorąco się nie zrobi. podobno straszny upał dziś ma być.

reklama
Ikasia - no to udanej zabawy ach bym pośpiewała ;)

Bluelovi - leć na dwór ja dzisiaj widziałam że do szczecina maja zapłynąć wielkie zaglowce, jakieś regaty czy coś taaakie stare :) ja bym polecała może popcorn by był bo wczoraj za mną chodzi i chodzi :(

Dablica- uśmiałam się z tą wątrobą :):)

A ja wysłałam R. Do pracy na 8 i już jest w domu dosypia... Miał jechać jakieś rolki wymieniać w bramie i przyszły złe niż w zamowieniu.. No tak zrozumiałam i już go mam i niech dośpi i rusze do jakiegoś sklepiku "maluszkowego" :)

vinga u nas juz skwar ;((
pustiszi no uz nas jest cos co roku ;) pojedziemy na wieczór mala pewnie wyciagnie od nas balona a one maja kosmiczna cene albo jakis dmuchany mlotek.. hah moze lepeihj jej kupie popcorn zeby sie nie wykosztowac na cos co zaraz przegryzie ;) tak tak moje dziecko przegryza wszystko ;)

a ja już sama nie wiem jak rodzić :-p zawsze się zapierałam, że cesarka co by mi dziecka przy naturalnym nie uszkodzili, ale teraz jak czytam jak źle się do siebie dochodzi po cc to aż się boję....

ja nadal na łóżku... głowa mnie boli jak ch...

ooo i nasza Akuku wróciła :-)

chce zapłacić .... ja od bardzo dawna mam straszną wizję, że mi coś z dzidzi przy porodzie sn zrobią ... ja bardzo wąska w biodrach też jestem ... a wizja to chyba dlatego, że mamy już taki przypadek w rodzinie :-(

Calineczka a rozmawialas juz z lekarzem o cc? Uraz masz do porodu sn po sytuacji w rodzinie, rozumiem Cie ale przedyskutuj to z ginem:)

Akuku wspolczuje Ci bardzo takich przezyc ... Dzielna jesteś . Dobrze,ze już w domku:) I dobrze ze opuchlizna schodzi.

Ikasia udanej zabawy:)

U nas tez skwar , mąż z synem nad jeziorem . Ja dzis postanowilam sie na ten upal nie pchać :)

Hej!!

Ja już po spacerku! Mały śpi a ja mogę z wami chwile popisać! Dzisiaj obiad u teściów więc nie musze nic robić w domu :-D Leżę sobie i nasłu****ę Adriana! Ciekawe czy uda mi się nakręcić film jak brzuch podskakuję bo już widać t jego kopniaki :-)

Akuku piękne imię! Odpowiednik męski mojego :tak:

Dona urok kupowania na allegro - niestety... :baffled:

Diablica cieszę się że dobrze zrozumiałam :-D A co wątroby to dla mnie też to tak wyglądało! Jak urodziłam małego to nachyliłam się doprzodu i patrzyłam jak lekarka ogląda łożysko, strasznie byłam jego ciekawa :-D

Calineczka
przepraszam za to co napiszę ale płacenie za CC to najgłupsza rzecz... To nie jest zabieg a operacja... Blizna do końca życia, rozcinają ci mięśnie, tkankę tłuszczowa... całe powłoki... jest TYLE zagrożeń dla ciebie że sobie nie zdajesz nawet sprawy... gdyby natura chciała żebyśmy tak rodziły i to byłoby lepsze dla nas i dzieci to byśmy się z zamkami rodziły...

Poza tym nawet DOBRY chirurg plastyczny nie zrobi operacji bez wskazań... to samo z CC nie na darmo na nie jest się kierowanym w ostateczności...

reklama
Blanka na bank będę z nim rozmawiać ale to później :-) na razie mnie to przeraża i wolę nie myśleć ...

Fifka ja wiem, że jestem w stanie znieść wszystko po prostu boję się o dziecko bo nawet na studiach pani która nas uczyła i ma przychodnię pedagogiczną mówiła żebyśmy nigdy się nie godziły na naturalny bo najwięcej dzieci które trafiają do niej po urazie główki to właśnie dla tego że lepiej było ciągnąć maleństwo niż cc zrobić ... przecież nie zapłaciła... ja sobie poradzę z bólem ale z patrzeniem na cierpiące dzidzi raczej nie...

Ostatnia edycja:
Do góry