reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Ale z tymi kieckami dziewczynki wydaje mi się ze są w sklepach teraz takie fajne, odcinane pod brzuszkiem, z lużnego materiały., moze plisowane...ja wlasnie mam taką zakupioną w h&m, na wyprzedaży na slub znajomych, idziemy w sierpniu, to bezie moj 15-16tydzien, wiec podejrzewam ze już będzie wtedy brzuszek, ale ze jest luzny material to się spokojnie zmieszczę:)

Mi wlasnie przyszła pierwsza pensja na zwolnieniu...zaje***** poporstu....ja jako przedtawiciel handlowy zarabiam troszke inaczej niz mam w umowie, teraz biorę tylko to co mam w umowie, i to jest o prawie 1000zł mniej niz normlanie...;/ale....trudno...to teraz nie jest najwżniejsze...

reklama
Ja ostatnio byłam tak z ciekawości w butikach wszelakich i są odcinane super fajne ale za tyłek ja za duża na takie, zgrabna nie jestem więc martwi mnie tylko długość chyba że kupię taką do ziemi i będziemy kombinowały z mamą :)

Ikasia- mnie też bolała wypłata na urlopie może nie tysiąc ale te 400 mniej a to o zgrozo moja rata za szkołe albo zus, booli ale dla urlopu wyjście z obozu pracy bezcenne :)

Vinga , nie to nie zatrucie. Muliło mnie starsznie i zwracałam . Teraz jest już dobrze, ale nadal nie czuje sie najlepiej. Do tego głowa mnie boli.

dziewczyny, ja brałam ślub w już dość zaawansowanej ciąży :) i miałam właśnie taką odcinaną pod piersiami. krótkie też takie są i są śliczne :tak:
lkasia, ale cie zrobili z tym chorobowym, 1000 zł mniej to dużo kasy :no:

Blanka, mnie najgorzej muli jak jestem choć trochę głodna. wtedy ciągle mogę wymiotować niczym

Sukienkę to ja będę potrzebować ale nie taka z h&m ;) na szczęscie mam z cywilnego ślubu kremową to tylko ja przerobię i będzie na kościelny jak znalazl ;)
za to do pracy nie wyobrażam sobie w sukinece ;) zważywczy na to ze u nas czasem i wrzesień jest już chłodny ;)

Dziewczynyt pytanie nie dzieciowe. Telefon mi zgon zalicza( tak już robie ze teraz po 4 latach to zlom) i jestem na etapie szukania. mozecie coś polecić do dzwonienia, moze robienia zdjęcia w syttuacji awaryjnej i do notatek. Nie używam internetu w tel bo mam tableta małego. Byle nie samsung bo to bojkotuje ;)

...Dziewczynyt pytanie nie dzieciowe. Telefon mi zgon zalicza( tak już robie ze teraz po 4 latach to zlom) i jestem na etapie szukania. mozecie coś polecić do dzwonienia, moze robienia zdjęcia w syttuacji awaryjnej i do notatek. Nie używam internetu w tel bo mam tableta małego. Byle nie samsung bo to bojkotuje ;)...

Hehe ja mam teraz akurat samsunga galaxy s3 I dla mnie super ale skoro ta firma Ci "nie lezy" to wczesniej mialam HTC wildfire S I tez byl super... Tzn. Ja juz sobie nie wyobrazam tel bez android-a bo te wszystkie aplikacje bardzo mi ulatwiaja zycie, a I sam teltez byl bardzo fajny w obsludze, no I kilka bajerow jednak ma :) Z tego co wiem na allegro mozna kupic w calkiem rozsadnej cenie I bez simlocka.

Anisen - ja dostałam nokie lumie 800 jestem okropnie zadowolona. Zdjęcia super robi, co muszę kupić zapiszę... Tylko że dotykowy.
A poprzednią miałam też nokia e52 bateria trzyma tydzień, zdjęcia robi fajne, wygodny, elegancki, nie używam ale szkoda mi go sprzedać taka zadowolona z niego jestem. Bezdotykowy ale nie plastikowy no bardzo polecam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z samsungami mam historię nie do pozazdroszczenia :(. Dwa monitory, jeden LCd drugi led oba zdechły na amen tuż po gwarancji, dwa telefony nieustannie w naprawie aż sie gwarancja skończyła , samsung pralka która była sobie u nas raptem tydzień, na szczęście oddali kasę . A na koniec żeby było tego mało to mąz kupił samsunga odkurzacz który po 2 latach odkurzania tylko w mieszkaniu malutkim z zastosowaniem ich worków itp spalił silnik bo sie pył dostał do niego . nie przyjęli reklamacji. no to nie chcę już samsunga ;)
do aplikacji, netu itp mam malenki tablet , cieniutki jak karteczka i na nim sie super pracuje . Nokie lumia 800 myślałam o niej, trochę dużo, jednak.

reklama
Do góry