reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Ale z tymi kieckami dziewczynki wydaje mi się ze są w sklepach teraz takie fajne, odcinane pod brzuszkiem, z lużnego materiały., moze plisowane...ja wlasnie mam taką zakupioną w h&m, na wyprzedaży na slub znajomych, idziemy w sierpniu, to bezie moj 15-16tydzien, wiec podejrzewam ze już będzie wtedy brzuszek, ale ze jest luzny material to się spokojnie zmieszczę:)

Mi wlasnie przyszła pierwsza pensja na zwolnieniu...zaje***** poporstu....ja jako przedtawiciel handlowy zarabiam troszke inaczej niz mam w umowie, teraz biorę tylko to co mam w umowie, i to jest o prawie 1000zł mniej niz normlanie...;/ale....trudno...to teraz nie jest najwżniejsze...

reklama
Ja ostatnio byłam tak z ciekawości w butikach wszelakich i są odcinane super fajne ale za tyłek ja za duża na takie, zgrabna nie jestem więc martwi mnie tylko długość chyba że kupię taką do ziemi i będziemy kombinowały z mamą :)

Ikasia- mnie też bolała wypłata na urlopie może nie tysiąc ale te 400 mniej a to o zgrozo moja rata za szkołe albo zus, booli ale dla urlopu wyjście z obozu pracy bezcenne :)

Vinga , nie to nie zatrucie. Muliło mnie starsznie i zwracałam . Teraz jest już dobrze, ale nadal nie czuje sie najlepiej. Do tego głowa mnie boli.

dziewczyny, ja brałam ślub w już dość zaawansowanej ciąży :) i miałam właśnie taką odcinaną pod piersiami. krótkie też takie są i są śliczne :tak:
lkasia, ale cie zrobili z tym chorobowym, 1000 zł mniej to dużo kasy :no:

Blanka, mnie najgorzej muli jak jestem choć trochę głodna. wtedy ciągle mogę wymiotować niczym

Sukienkę to ja będę potrzebować ale nie taka z h&m ;) na szczęscie mam z cywilnego ślubu kremową to tylko ja przerobię i będzie na kościelny jak znalazl ;)
za to do pracy nie wyobrażam sobie w sukinece ;) zważywczy na to ze u nas czasem i wrzesień jest już chłodny ;)

Dziewczynyt pytanie nie dzieciowe. Telefon mi zgon zalicza( tak już robie ze teraz po 4 latach to zlom) i jestem na etapie szukania. mozecie coś polecić do dzwonienia, moze robienia zdjęcia w syttuacji awaryjnej i do notatek. Nie używam internetu w tel bo mam tableta małego. Byle nie samsung bo to bojkotuje ;)

...Dziewczynyt pytanie nie dzieciowe. Telefon mi zgon zalicza( tak już robie ze teraz po 4 latach to zlom) i jestem na etapie szukania. mozecie coś polecić do dzwonienia, moze robienia zdjęcia w syttuacji awaryjnej i do notatek. Nie używam internetu w tel bo mam tableta małego. Byle nie samsung bo to bojkotuje ;)...

Hehe ja mam teraz akurat samsunga galaxy s3 I dla mnie super ale skoro ta firma Ci "nie lezy" to wczesniej mialam HTC wildfire S I tez byl super... Tzn. Ja juz sobie nie wyobrazam tel bez android-a bo te wszystkie aplikacje bardzo mi ulatwiaja zycie, a I sam teltez byl bardzo fajny w obsludze, no I kilka bajerow jednak ma :) Z tego co wiem na allegro mozna kupic w calkiem rozsadnej cenie I bez simlocka.

Anisen - ja dostałam nokie lumie 800 jestem okropnie zadowolona. Zdjęcia super robi, co muszę kupić zapiszę... Tylko że dotykowy.
A poprzednią miałam też nokia e52 bateria trzyma tydzień, zdjęcia robi fajne, wygodny, elegancki, nie używam ale szkoda mi go sprzedać taka zadowolona z niego jestem. Bezdotykowy ale nie plastikowy no bardzo polecam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
z samsungami mam historię nie do pozazdroszczenia :(. Dwa monitory, jeden LCd drugi led oba zdechły na amen tuż po gwarancji, dwa telefony nieustannie w naprawie aż sie gwarancja skończyła , samsung pralka która była sobie u nas raptem tydzień, na szczęście oddali kasę . A na koniec żeby było tego mało to mąz kupił samsunga odkurzacz który po 2 latach odkurzania tylko w mieszkaniu malutkim z zastosowaniem ich worków itp spalił silnik bo sie pył dostał do niego . nie przyjęli reklamacji. no to nie chcę już samsunga ;)
do aplikacji, netu itp mam malenki tablet , cieniutki jak karteczka i na nim sie super pracuje . Nokie lumia 800 myślałam o niej, trochę dużo, jednak.

reklama
Do góry