reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
oooo, pracowita sobota nie tylko u nas, bo pustki na forum.

pogoda cudo więc korzystajmy. Ja dziś miałam robotników na budowie więc musiałam ich wyżywić, posprzatać dom, zrobić z 50 km w pogoni za Julitką i jeszcze dałam rade pokopać w ogródku i posadzić cebulę, cukinię, ogórki.... PADAM!!

miłej nocki ;-)

Elama- oj tak! Pracowita:) u nas dzis montaz bramy wejsciowej w kamienicy i podobnie jak Ty- sprzatanie, obiad dla robotnikow, Arek i jeszcze teraz goscie na wieczor... Ale pogoda cudna, wiec az chcialo sie pracowac!:) a jutro wybierany sie na rodzinny wypad nad morze :)
Milego wieczoru babeczki! :)

Dzień dobry niedzielnie:)

Malinka kto to kaka?:-)

U nas wczoraj tez pracowicie:)Fifi właściwie większość dnia poza domem... A po poludniu zabrala go siostra do siebie. Ja sprzatalam . Wieczorkiem podrinkowalam z siostra i kumpelka:-)

A dzis mamy siódmą rocznice ślubu. Szykuje sałatkę , zapiekankę na obiad,winko dobre mam:)niestety M praktycznie przelotem w domu ale cóż :( rano wrócił a o 17tej znów jedzie więc sprężam sie żeby zdążyć ze wszystkim. Póki co siadlam na moment śniadanie zjeść. Młody śpi wiec luz:)

Milej niedzieli!

Blanka, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! My dopiero trzecią w tym roku będziemy obchodzić. A Kaka hmmm nie mogę z tel dodać zdjęcia później z kompa wstawię :)

Kasia, udanego wypadu, oby nad morzem była lepsza pogoda niż tu u nas bo po słońcu od rana nie ma już śladu...

A ja jadę z koleżanką się spotkać a mąż na posterunku z małym został. Ale nam mały łobuz dał dziś w kość, za nic nie chciał zasnąć, darł się, dopiero 12.30 padł przy cycku (normalnie bez zasypia).

reklama
Blanka wszystkiego najlepszego i wieeelu takich rocznic:) U nas we wrześniu też będzie trzecia jak u Malinki:)

Kasia udanego wypadu - my do morza mamy 600 km więc to abstrakcja sobie "wyskoczyć";)

Malinka też jestem ciekawa co to kaka;)

Do góry