reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Blanka, ale słodziak :) mój jeszcze do jutra w domu ma siedzieć po chorobie więc nie skorzystał ze słoneczka. A kurtek lepiej nie chowaj bo od jutra już zapowiadają ochłodzenie

Elama, ale super dziewczynki! zazdroszczę domu, my dalej w czarnej d... jeśli chodzi o nowe lokum

reklama
Malinka czyli u Was juz choroba zażegnana ?
Nie dobijajcie mnie :( ja juz wiosne w kosciach czuje :wściekła/y:

Tak sie ostro z zimą żegnam ze ojej :)

Wpadłam dzis do pepco - mamusie chlopczyków ale fajowe rzeczy są !!! swietne spodnie , bluzy bejsbolówki na naszych przystojniaków!!! Ja zaopatrzyłam i Fifiego i Natasia :)

Cześć kochane - super macie te dzieciaczki, zachwyca każde zdjęcie bez wyjątku:)

Siva graatuluję wygranej:)

Elama wszystkiego najlepszego dla starszej córci:)

My też wczoraj wyszłyśmy pierwszy raz po chorobie, ale tylka na pół godzinki - Julka sama maszerowała i tak się jej podobało że nie chciała do domu wracać:)

Dziś idziemy na kontrolę do lekarza bo antybiotyk już się skończył a jeszcze trochę kaszle.

A ja dziś mam urlop bo jadę na konsultację do anestezjologa przed jutrzejszym zabiegiem - i przyznam że trochę się stresuję, po części pewnie samym wycinaniem tego woreczka ale dużo bardziej przeżywam to, że będę musiała rozstać się z Julcią na ok. 3 dni...

D|zień dobry :)

Jaguś powodzenia! I Trzymam kciuki za Ciebie:)

Nocke mielimy w porzadku ;-)Nie chcę zapeszać , ale wygląda na to ze się te noce unormowały !

Nataniel też dzis do kontroli , bo antybiotyk sie konczy. Mam nadzieje ze ta druga buteleczka bedzie zarazem ostatnią :)

Wczoraj oglądałam M jak milosc ;-)lubie ten serial :-) Filipek jak obie siadł tak dobre 20minut oglądał ze mną :szok: Pierwzy raz moje dziecko cos oglądało ;-)

Mi chodzą juz po głowie takie wiosenne porzadki, mycie okien trzepanie dywanów ... :)

Hej dziewczyny ostatnich parę dni miałamega zabiegane wiec f dopiero dziś się witam i o zdrowie pytam
Wczoraj byłam u fryzjera trocge rozjasnilasm włosy pasemkami 5 godzin siedziałam ;p i parę dni temu wygrałam Koszulkę na internecie e następnym poecie pokaże wam jaka i dzisiaj ma przyjść wiec cxekam
Blanka ja to się boje chować zimowych bo boje się ze wróci zimno ;p a i tak wiktoece musze kupić wiosenne kurtkę... Szkoda tej Kasi w M jak miłość co? ;( miłego dnia kochane

O taką wygrałam

Załączniki

• 1426069041092.jpg
    1426069041092.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 40
Witam się i ja!
Tina - bluzka super :)
Ja wczoraj zaczęłam wyciągać Julki wiosenne kurtki i okazało się, że prawie wszystkie za małe :/ w piątek koniecznie na zakupy jedziemy z dziewczynkami.
Blanka, Jagus - zdrówka i wreszcie końca lekarstw życzę :)
Miłego dnia życzę i zmykam, bo jeszcze chwila i Julkę do szkoły zawożę.

Tina a dzis rano myślałam o Tobie:)ze Cie troche juz nie bylo... A tu proszę :)

Widzę ze nie tylko ja mjm ogladam:) jedyny pl serial który tyle czasu oglądam... Focha mam ze Kasia uśmiercona.

Co do pogody to u nas dzis juz aż tak tej wiosny nie czuc:(
Bluzeczka swietna:)
Gdzies juz mi wczesniej mignęła :)

Siva wyrosla Ci panna przez zime:) ja nawet nie liczyłam ze Natas wejdzie w kurtkę z tamtego roku. On tak rośnie ze ciuchy które kupiliśmy koniec sierpnia początek wrzesnia są juz poodkładane do tych za malych!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, napisze tylko ze zyjemy i jest w miarę ok. przeczytalam co u Was ale nie mam czasu nawet nic odpisac

napisze tylko ogolnie ze zdjecia super , zdrowka zycze dla chorowitków, imprezy widac ze udane, no i tez nie radze chowac zimowych ubran chociaz sama mam taką chęć:), a na zakupy głownie butowe to ja razem z dziecmi sie szykuje

reklama
Hej :)

U nas tyle sie dzieje,ze brak czasu na pisanie. Wymieniamy brame w kamienicy,a ze zabytkowa to papierologii przy tym tyle,ze hohoh. Wczoraj imieninowa kolacja u siostrzenca i Arek znow szalal z kuzynami. Ja pisze prace- 2 rodzial,wiec na brak atrakcji nie narzekamy :)

Buziaki :)

Tina-gratuluje wygranej. Super jest!:)

Jagus-kciuki za zabieg:)

Elama-cudne coreczki masz! I zazdroszcze budowy:)

Blanka-slodziak z twojego kawalera:) ja tez juz pragne wiosne,ale poki co zimowe kurtki wisza u nas w zasiegu reki:) p.s. a czapeczka z oczami gdzie kupiona?:)

Malinka- mam nadzieje,ze zdrowko juz u was bedzie dopisywac:)

Dona- dobrze,ze zyjecie:) jak w pracy? Jakos idzie?

Ostatnia edycja:
Do góry