reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Sto lat dla Wojtusia,Emmy i Maciusia-rośnijcie zdrowo dzieciaczki Kochane:*

My już po roczku,sympatycznie było-Zosia ma już 2 pary złotych kolczyków:-D(skubana ja tyle nie mam:crazy:) .Było bardzo sympatycznie,choć Zosi siły wróciły ze zdwojoną mocą:szok::-D

reklama
Jagus, my całą rodzinę mamy na Śląsku, to prawie 400 km, więc Szymko na codzień jest tylko z nami. A że M. pracuje b. często do późna, również w weekendy to Szymko większość czasu spędza ze mną. Nie zostaje z nikim, nie jest nigdzie "podrzucany", bezę mnie najdłużej spędził może z 4h, a zazwyczaj nie więcej niż 2h, więc mocno się obawiam jak to będzie. Mam nadzieję, że jakoś się oswoi. Ostatecznie, gdyby była tragedia, przedłużę urlop wypoczynkowy lub w dalszej kolejności pomyślę o wychowawczym. Właśnie pisząc tego posta uświadomiłam sobie, że gdzieś bardzo głęboko nawet tego chcę... Trudno mi wyobrazić sobie rozstanie...
Cieszę się, że Julka ma się lepiej, oby tak już było.
Dona, super, że nie masz problemów z podawaniem leków. U nas podobnie jak u Jagus, wszystko wypluwa, jeśli w ogóle uda się coś wcisnąć.
Milusia, fajnie, że roczek udany i Zosia dobrze się czuje :-)

Dużo zdrówka i zabawy dla naszych jubilatów dzisiejszych :-)

Cześć dziewczyny!
Wszystkiego naj naj dla urodzonych w tym samym dniu co mój Wojtuś!

my już po imprezie;) Wojtuś dostał pchacz - który mieliśmy kupić na gwiazdkę a w końcu dostał rowerek, z fp zestaw małego lekarza, misia i kłapouchego z Kubusia Puchatka, ręcznik z wyszywanym imieniem i kasę

Wszystkiego naj naj naj dla kolejnych roczniaczków;* Kurczę, rok temu u części z nas trwało jeszcze wielkie odliczanie;)

Milusia fajnie że impreza się udała i Zosia też już zdrowa:)

Yoanna to faktycznie będzie Wam wyjątkowo ciężko się rozstać, ja też będę strasznie tęsknić za małą i mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuje:) U nas jest o tyle dobrze, że m pracuje na zmiany, często ma wolne w tygodniu więc początkowo będzie się zdarzało, że Julka będzie poza domem 2-3 godziny albo nawet wcale, a tak na serio cały dzień to od września, bo wtedy przechodzimy do państwowego żłobka

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

nie wiem czy dzisiaj tez ktoś świętuje bo juz sie gubię, ale na wszelki wypadek 100 lat dla solenizantów

a Antoś wreszcie zaczął mówić "mama" trwało mu to bardzo długo ale udalo się

Dona moja Zosieńka dzisiaj :-D A z okazji pierwszych urodzin ma przekłute uszka:-) wygląda cudnie,pistolet był bez strzałowy więc poszło dobrze:tak:

reklama
100 lat dla solenizantow!!

U nas znowu choroby.... :( Tym razem jelitówka...dlatego znowu zniknełam... - masakra z dwójką w domu :(

U nas Adrian mówi już w zasadzie wszystko :-) Bez problemu się człowiek z nim dogada - a ulubione słowa to "Co to?" albo "Daj to!" :D Pięknie też nazywa przedmioty pokazując palcem. Mówi "proszę" dając bratu kubek i "dziękuję" jak brat mu cos da :) Od brata się uczy.

Chodzić zaś dopiero się uczy i przemierza z miejsca do miejsca z rączkami w górze :-D poszedł dopiero jakieś 2-3 tygodnie temu

Do góry