reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Milusia zapalenie płuc i zapalenie oskrzeli?o rany,to nie fajnie teraz co w domku się leczyce,jakieś zastrzyki czy jak?Zdrowka życzę dużo dla Malutkiej :*
Akuku no t rzeczywiście tak to mogło wyglądać,że stąd te duszności :/
Kaczuszka ja się jeszcze nie odważyłam dać czekolady,ale u nas to z wiadomych przyczyn,nie wiedziałam że są takie paluszki,czekolada może chyba łatwiej uczulać,najwyżej za jakiś czas spróbój,to jest nowość więc może dlatego tak zareagował organizm.

Jeny u nas tak pochmurno masakra i zimno,bo że pochmurno to wiadomo taka pora roku,ale na spacer by szło wyjść,ale ten wiatr taki przenikliwy,brrr jeszcze jak gdzieś zawieje to nic tylko uciekać do domku :)

reklama
byliśmy z Zosią na pogotowiu bo aż biedna się dusi-już zapalenie płuc:zawstydzona/y: wczoraj jeszcze tylko oskrzeli a w środę czysto było... i jak tu nie latać codziennie po lekarzach??????!!!!!:wściekła/y: Wybroniliśmy się od szpitala bo oddział masakrycznie przepełniony,ale jak do pon nie będzie poprawy to się kładziemy pewnie,ale już nie u nas,tylko dalej będę szukać, bo potrzebujemy konsultacji okulistycznej, i dermatologicznej z krostami jest aż trauma-rozsiały się po całej buzi(miała tylko pod okiem)a u nas nic nie ma...Czyli wszystkie moje dzieci mają zapalenie płuc!!Fuck!!!!Ktoś powie matka zaniedbała:wściekła/y: A matka lata po lekarzach jak głupia,parę razy w tygodniu i co?!:wściekła/y:Mieliśmy na dziś plany Andrzejkowe...I po planach...

Milusia dużo zdrówka dla urwisów i siły dla ciebie i męża. Życzę też żeby obyło się bez szpitala - ja byłam z Wojtkiem raz i traumę mam do dziś :( trzymam kciuki

Wojtuś już od wczoraj wieczorem gorączki nie ma, ale kaszel nam został. Dostaje syrop mam nadzieję że mu minie a jak nie to w poniedziałek znowu przychodnia.
Mam nadzieję że wyzdrowieje i koniec bo u nas jak się zacznie to chodzimy bardzo długo i często.

Fifka spóźnione 100 lat dla najstarszego styczniowego bąbelka

MILUSIA współczuję maluszkom. Szybkiego powrotu do zdrowia!! I oby obyło się bez szpitala.

FIFKA my również dołączamy się do życzę, spóźnione ale szczere.

Marika dostaliśmy Pulneo ale żałuję że nie powiedziałam że chcemy Lipomal który moim zdaniem jest bardziej skuteczny choć plamy po nim nie schodzą więc trzeba z papierowym ręczniczkiem latać przy podawaniu.

Milusia , Cleo zdrówka dla maluszków i tych większych również.
Milusia trzymam kciuki zeby jednak bez szpitala sie obyło bo pamietam ze my poszlismy z drogami moczowymi, na oddziale dostalimsy biegunki a po wyjsciu oskrzela bo w ostatni dzien wyleczeni z biegunki zostalismy przeniesieni na oddzial gdzie lezaly dzieci z oskrzelami.

Fifka jeszcze raz 100 lat

dzięki dziewczyny
Dona no właśnie..jak z bliźniakami leżałam(wiele razy z samym Kubą z 10) to też zawsze dostali jakiegoś"bonusa"...:baffled:
Marika tak,dostaliśmy do inhalacji nebbud na sterydach
Cleo i Wam zdrówka dużo ,ostatnio coś czytałam o tym pulneo,to ten który od kilku mies jest już bez recepty?Poczytaj bo jakaś kobita na blogu pisała że sprawdziła jego skład i tam był bodajże jakiś cukier(czy coś takiego) który działa niekorzystnie na bakterie,w sensie rozwija?(daje pożywienie?)...Ale nie straszę,ja się nie znam,tak tylko coś ostatnio czytałam)jak masz inhalator to możesz inhalacje mu zrobić z soli 3%

reklama
Milusia kurcze my tez malego inhalowalismy nebbudem i dodatkowo jeszcze mialam berodual i nie pomagalo, wkoncu inny lekarz dal nam mukosolwan do inhalacji i po dwoch dniach bylo po kaszlu ktory utrzymywal sie u nas chyba od czerwca od momentu gdy wyjechalismy pooddychac jodem nad morze (o ironio) aż do chyba wrzesnia gdy wkoncu pomoglo inhalowanie.

Do góry