czarnooka kurcze co ja mogę poadzić z tym laktatorem,jedynie to ze swojego poczatkowego dosciwadczenia ze elertyczny jakoś nic mi nie ściągal siostrze też nie i jedyna możliwość to zassanie strzykawą żeby mi mleko wyplynęło tylko to była duża siła zassania,całe szczęście to miałam pozyczony od siostry ten laktator elektryczny tommy tippie tak to bym żałowała że w ogóle go kupilam a swoje kosztuje,natomiast jak Ty regularnie uzywasz ręcznego to może taki elektryczny by się przydał,bo faktycznie się namęczysz tylko,żeby ktoś polecił ,żeby nie było tak że nic nie odciągnie
reklama
Czarnooka js mam elektryczny medeli mini. I jak moge to ściągam tym systemem 7-5-3. I też na samym początku leci a potem na tych 3 ostatnich minutach jeszcze sporo wyplynie. Bo tak normalnie jak sciagalam to tez dwie minuty a dalej nic
Czarnooka
Nadzieja umiera ostatnia
Oj to chyba zostane jednak przy tym "wyciskaniu" piersi skoro 4 ms juz sciagam i jakos idzie. moze nie jest to za przyjemne ale boje sie ze wydam na darmo kase i nic z tego nie bedzie. widze ze u mnie slabo wyplywa pokarm i trzeba duzej sily by go stamtad wyeksmitowac.
dzieki kochane za podpowiedz.:*
dzieki kochane za podpowiedz.:*
Marika30708
Fan(ka)
Witam
U nas skok widoczny jest też w nocy. I rano. No budzi się i zamiast być pogodna to płacz i marudzenie. Zębów to ją nie widzę. A jeszcze teraz odkryli coś z tymi zelami na ząbki, że używać nie można
AKUKU piękne te torty
EMIILY duży chłopczyk
NISIAO u nas body krotki rękaw bluzka i leginsy
U nas skok widoczny jest też w nocy. I rano. No budzi się i zamiast być pogodna to płacz i marudzenie. Zębów to ją nie widzę. A jeszcze teraz odkryli coś z tymi zelami na ząbki, że używać nie można
AKUKU piękne te torty
EMIILY duży chłopczyk
NISIAO u nas body krotki rękaw bluzka i leginsy
Akuku
Fanka BB :)
Nisiao ja ubieram w krotki rekaw i sprawdzam karczek czy nie zimno . A hak zasnie okrywam tetrowka
Kamagz tego co sie dowiedzialam to w cukietbisch czesto taniej ale zalezy co chcesz... w większości cukierni uzywaja kremy z proszkow..no i czy chcesz tort z figurka dzudziusia np czy tylko smietana ozdobiony.
Ojj zrobilam bym dzidziusia
W cukierniach masz 40-70 zl za kg z tego co sie orientuje ale tez zalezy od miasta.
Jak zamawiasz od takiej prywatnej osoby to zawsze pyta na ile osob i ustala cene przed zaczeciem pracy
A i gdzie masz chrzest bo jak w restauracji to musisz zapytać czy mozesz miec swoj tort bo prywatne osoby raczej rachunkow nie drukuja
Fifka zrobic Ci figurki ??? He?
Vinga jejku mam nadzieje ze wszydtkie badania wyjda dobrze ...zdrowka dla synkow.
Czarnooka ja mam elektryczny i sam sciaga a ja siedze... teraz zadko uzywam ale pewnie zaczne bo do prqcy wracam ;(
Laktator elektryczny ma rozne sily ciagniecia wiec powinien sciagac.. moze wypozycz na dzien i wtedy zadecyfuj
A probowalas sciagac systemem 7-5-3??
Kamagz tego co sie dowiedzialam to w cukietbisch czesto taniej ale zalezy co chcesz... w większości cukierni uzywaja kremy z proszkow..no i czy chcesz tort z figurka dzudziusia np czy tylko smietana ozdobiony.
Ojj zrobilam bym dzidziusia
W cukierniach masz 40-70 zl za kg z tego co sie orientuje ale tez zalezy od miasta.
Jak zamawiasz od takiej prywatnej osoby to zawsze pyta na ile osob i ustala cene przed zaczeciem pracy
A i gdzie masz chrzest bo jak w restauracji to musisz zapytać czy mozesz miec swoj tort bo prywatne osoby raczej rachunkow nie drukuja
Fifka zrobic Ci figurki ??? He?
Vinga jejku mam nadzieje ze wszydtkie badania wyjda dobrze ...zdrowka dla synkow.
Czarnooka ja mam elektryczny i sam sciaga a ja siedze... teraz zadko uzywam ale pewnie zaczne bo do prqcy wracam ;(
Laktator elektryczny ma rozne sily ciagniecia wiec powinien sciagac.. moze wypozycz na dzien i wtedy zadecyfuj
A probowalas sciagac systemem 7-5-3??
reklama