Kaczuszka superaśny chrupkożerca ,widzę że macie ten fotelik do karmienia z baby design,zastanawiałam się wlaśnie nad jego kupnem tj baby design bambi,ona ma ta wkładkę niemwlęcą i te regulacje siedziska odpowiednie gdy dziecię jeszcze nie siedzi.
Zadowolona jesteś z tego krzesełka??
No a ja karmię jak Kinga jest włozona do huśtawki,to nam służy jako krzesełko na razie,ale chciałabym może kupić cos już do karmienia,podobno tez z ikei są fajne te krzesełka.
Sylka najgorsze chyba za Wami,antybiotyk dla bezpieczeństwa jeszcze sie pociągnie parę dni i dojdzie do zdrówka.
Powiedźcie mi bo ja już jestem z tego glupia,Kinga miala i ma z byle czego drobną wysypkę,są to sporadyczne wypryski i nie raz jak szybko się pojawią tak szybko znikną,tylko teraz wlasnie nie wiem,gdyby wysypka byla alergiczna to ona po podaniu danego warzywa np dwa dni pod rząd,to wysypka powinna być większa i utrzymywać się dłużej?Bo bywa,że ta wysypka szybko się straci wyjdzie parę na brzuszku,na rączce,klatce piersiowej,parę na buzi i zniknie to.
Bo ja juz z tych warzyw wyjść nie mogę tzn chce wejść w gotowanie zuper a tu stale sprawdzam i sprawdzam :
Nie ulewa ki przy tym jakoś wiecej ani nic,kupki normalne,po marchwi są jakby ciut twardsze,ale tak to jest ok bym powiedziała,po jabłuszku bączki były ale Młoda jakoś nie narzekała