reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Mam laktator reczny. a w poradni nie byłam . teraz to juz pozamiatane z karmieniem piersia bo jak mu piers przystawiam to on juz nawet niewie co to jest i sie krzywi zdziwiony ze mu cos do buzi pcham:D 2 ms walki mi wystarczyly tyle nerwow i placzu ..ehh

reklama
Noo a tu kobiety w ciazy szczepia.. mi sie wydaje ze tu daja bo tu naprawde baardzo malo karmi piersia.. tak malo ze ja doslownie na ręce jednej reki moge policzyc ile mam widziałam..
A dzieci szczepia normalnie :)

czesc, no niestety zapalenie ucha mamy i antybiotyk na 10dni. Goraczkuje nadal, alez juz wymeczony jest maluszek, strasznie mi go szkoda. Pewnie to moja wina bo malo kiedy zakladalam mu czapke i pewnie go zawialo. Pediatra mnie zaniepokoila tez mowiac ze juz powinien siedziec a on tylko jak sie go oprze, sam nie potrfi jeszcze, musze to skonsultowac z nasza pediatra, moze trzeba bedzie jakies cwiczenia wlaczyc , zeby przyspieszyc.

CZARNOOKA jak sciagasz tyle mleka to nie rezygnujemy z tego o ile oczywiście masz siły. Syn piersi już nie chwyci ale ma twoje mleczko przez butelkę
SYLKA o masz ci. Biedny synek ponoc zapalenie ucha bardzo boli. Siostra to chodziła pół przytomna. Czyli to wina wiatru? Są jeszcze przypadki, że szkodzi woda, która dostaje się do u ha podczas kąpieli. Rzadko ale są.
Moja Laura ma 6 mscy i tydzień. Nie siedzi samodzielnie. Syn w tym wieku już sprecyzował na nóżkach i w chodniku biegał. Usiadł samodzielnie w 8 mscy i zaraz zaczął raczkowac. Wcale mnie to nie martwi, że Laura nie siedzi. Wszyscy lekarze powtarzają, że nic nie przyspieszamy. Ma siedzieć jak sama usiadzie. Nie sądzony, nie podpieramy. Tak samo z chodzeniem. Nie stawiamy na nóżki i nie prowadzamy za rączki. Dziwny ten lekarz

Sylka moje dzieci czapek nie nosza nawet zima i nigdy zapalebia ucha nie mieli wiec sie nie obwiniaj. A np po kapieli nie mialad otwartego okna ? Albo tak jak marika mowi ze przez wode. Gorzej ubtac czapke i sciagnac jak za cieplo niz nie ubierac wcale ;)

Akuku mozliwe jest tak jak piszesz ze gdzies przeciag byl, albo i ta woda, bo ostatnio mu sie uszy zamoczyly..no juz teraz nic nie poradze, musimy to przejsc a rzeczywiscie ewidentnie go boli, apetytu nie ma...my matki to zawsze mamy z tymi dziecmi zmartwien. Marika no to Twoja Laura prawie w wieku mojego, kilka dni roznicy, wiesz moj Dawid tez juz siedzial a ten mi sie wydaje taki slabszy, juz sie stresuje ze nas rehabilitacja czeka. A jak pozostałe dzieciaki z siedzeniem?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry