reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

Sylka szkoda maluszka,no to w takim razie zdrówka zyczymy,czasem niewiele trzeba i już się coś nawinie...:no:co do siedzienia,niby każe dziecię idzie swoim tempem,jedne szybciej siadaja inne nie...

My jak zlapiemy małą za rączki to sie podciąga sama,zresztą non stop robi brzuszki,nawet jak jedziemy,ona w gondoli to non stop głowka i nózki uniesione i się wkurza,bo malo co widzi,ja się zastanawiam nad przelożeniem jej do spacerowki.

No i jak się podciąga to powoli,powoli do siadu,wytrzymie troche trzymając mnie za palce ,ale chwieje się i po chwili popuszcza i klap,ale ma chyba jeszcze czas.W każdym bądź razie tak sie jej podoba,że by chciała non stop ;-)

Ja pierdzielę taki upał! Ja chyba Młodą wykąpie dziś w ciągu dnia bo u nas w mieszkaniu 29 st!! masakra

reklama
SYLKA głupia ta lekarka i tyle. Niby na co te rehabilitację. Wszystko w swoim czasie i w swoim tempie. To strata szkoła, żeby dziecko na siłę uczyć siadać i stać. A jakie ma to później konsekwencje nikt się nad tym nie zastanawia.
Do 18tki nam usiadą :) bo do 18 tki. Zaliczają się jako dzieci

Marika masz rację,każde dziecię swoim tempem i te lekarki mimo wszsytko poteafią zrobić zamęt w głowie i juz sie czlowiek martwi,jak zacznie siadac to i zaraz wstawać inne dzieci pomijaja siadanie :-)zaczynają stawać...

hej! :-)

mamy dzis pol roczku!!;-) jak ten czas szybko zlecial:tak:

zaraz robie torcik dla Arka, a pozniej goscie przyjezdzaja- dziadkowie i chrzestni.

milego dnia!:-)

p.s. Emilku duuuzo zdrowka i sto lat!:-)

Ostatnia edycja:
Szymon spał mi z łóżka!!!
Nie wiem jak to się stało. Nie turlał się, nie pełzał. Do dzisiaj... Na środku łóżka był jak poszłam po ubranko... Bosh, jak strasznie płakał :-( Teraz śpi. Żeby tylko wszystko było ok.

Ostatnia edycja:
Sylka, zdrowia dla Maluszka twego.
Emilku, Areczku - najlepsze życzenia od Cioci z BB ;)Przepraszam, że mało piszę, ale odpoczywamy na działce, a tu słaby zasięg. Buziaki dla Was od rudzielca ;)zmieniłam kolor włosów

Ja rownież dołącze się do życzeń dla półroczniaczków dla Emilka i Areczka
Siva
Ty rudzielcu,ach! jest Tobie bardzo korzystnie w tym kolorze :) fajna zmiana

Yoanna kolejna przestroga dla mnie,Kinga też nie pelza i jakoś specjalnie się nie obraca,ale jak widać musze uważać i nie zostawiać jej już tak samej na srodku łóżka,niby jest szerokie i tez klade na środek ,ale jak widać teraz to duże ryzyko...

Siva hehe mowisz rudy to charakter? ? Hahah
Wypoczywaj ! Nalezy Ci sie ;)
Dziekuje baaardzo za zyczenia ;)
Emis dzis pol roczku ma !! I dostal inhalator...jak zadziala znaczy ze ma astme..zreszta lekarz juz mi mowila wczesniej ze maloprawdopodbne zeby nir mial skoro starszaki obaj maja...ale dziwi sie ze karmie i juz ataki ma ?? Tak mi przykro :( dostalismy taka mini maseczke dla niego.. dzis będę probowac i zibaczymy czy pomoze... bo kaszlal dlugo ale nie zeszlo na oskrzela i pluca.. potem kilka dni przerwy i znowu az sie dusi biedny :(

Czarnooka również dziekuje za zyczenia.

Kasiu dziekuje bardzo za pamiec i zyczonka ;)
Areczku rosnij zdrowo !!

Sylka postaraj sie zawsze po kompieli osuszac uszka ;) Tobie również Dziękuję za zyczobka dla Emilka ;)

Nisiao troszke zazdrodzcze upalow ale tylko troszke bo ja teraz najchetniej bym sie chowala w grubych ciuchach..w sensir swoje cielsko ;)

Marika masz racje każde dziecko w swoim czasie ;) nie ma co pospieszac ;) mozemy stymulowac zabawa dotykiem ;) ale nic na sile ;)

Yoanna jejku ; ( ja to samo przezylam kilka dni temu ; ( wspolczujr bo wiem co to za stres ; (; ( buziaczki dla Szymonka ;)

Nisiao Dziękuję za życzenia ;)
Takk juz trzrba uwazam bo fopiero od pierwdzego upadku jestesmy świadomi ze dziecko juz potrafi więcej ; (

My juz w drodze. .

reklama
Do góry