Siva kurde flak t Cieboe skasowali a takie kanałowe leczenie iitd to jednak kosztuje i sie nachodzi z tym...
A propo samoxhodu to jak tyle kursujesz to rzeczywiście nie ma mwy o jakimkolwiek stresie
Anbas
uffff to dobrze,że to nic takiego,ale zawsze wiadomo lepiej to skontrolować co i jak.
Ja się tak miącham,otóż karmić noca czy nie,w ciągu dnia Kinga zjada 840 ml,780ml,różnie i teraz nie wiem czy dokarmiać w nocy.
Kurcze no może jestem przeczulona i nadmiernie małą obserwuję,ale jakoś nie wydaje mi się,żeby jakoś przybrała,czasem ta waga w domu by się przydała.
Cleopatra dobrze,że kaszelek skontrolowany i to nic takiego,wczoraj tez zaobserwowalam takie furczenie jak lez Kinga na plecach ,że trudno mi to określić czy to od noska...
Grunt,że maluch osłuchowo ok.
No Kinga czasem w nocy zakaszle,ale już sama nie wiem jaki ten kaszel,wydaje mi się,że gyby się jakas infekcja znowu przyplątała nie daj Boże,to na pewno bylo by tak jak ostatnio,że w ciągu jednej nocy wszystko się pogorszylo i to bylo widac róznice a mala w ciagu dnia nic mi nie zakaszle,no może raz,ale to podejrzewam,że slina jej wleci jakoś nie do tej dziurki.
A ten kaszelek w nocy jak tłumaczyć,może przez to furczenie w nosku,może wlasnie też się coflo coś i odkaszlnela.
Musze zakupic koniecznie ten inhalator
Jeny,zamiast iść spać to ja na forum analizuje to i tamto
Dobra,naszykuje jje tą butelkę jak zje to dobrze nie to nie.
Wiecie,ja Wam współczuje tych nocy nieprzespanych,bo maluszki płaczą itp,ja-odpukać-ale nie wie co to i Kinia jak zasnie np o 21 to spi do 5.30 czy 6 i jeszcze ezy i ciuchutko się zachowuje i czeka na mleczko,ogolnie mam grzeczne dziecię,ale boję się,że zachwalę.
Mam nadzieję,że zeby itd przejdzie mi łagodnie.
Jedynie jak i się akurat rozplacze,to wtedy ciężko ją uspokoić i noszenie,bujanie i inne takie-nie działają.
Najgorzej w przychodni,już wszyscy ją znają i wiedzą,że jak sie rozplacze to płacze az jej nie ubiore i nie zapakuje do fotelika a tak cudowanie,noszenie oj,każa wizyta w przychodni to stresik
A smoki,jak nie chce tak nie chce.
Z aventu ma dwa,żaden nie pasi,lovi zassie niby,ale na krótko,Nuk lateksowy -nieet