reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Hejka
Ja już po obiadku. Dzisiaj testowalam pieczarki, zobaczymy jak maly zareaguje.
Adaś zasypia w dzień przytuli sie, albo w bujaczku. Wieczorem najczęściej krzyczy ze zmęczenia, napłacze sie i potem pije mleczko i zasypia.
Ja @ jeszcze nie dostałam.
Kupiłam bratki odbierając starszaka ze szkoły, chcialam zasadzić z maludą w doniczkach i jakoś deszczowo się robi...

reklama
Dona nie masz slabego mlema tylko jak juz jesg tak ze maluy sobie podpije tylko poczatkow emleko a to jets bardziej picie..a tresciwe zostawia... hmm mze jabs odciagnela poczatkowe mleko I niecb najpierw wypije tresciwe a poznije ewnetulanie dasz mu sie dopic jakby mu nie starczylo. Ale dla pocieszenia...powiem Ci ze moj Viki to co chwile jadl ja wogle cyckownie chowalam juz..

Ania no ja teraz daje rade.. jak narazie 6 dzien cwiczen dwa razy dziennie sie staram ;)
Ale przy pierwszym o drugim dziecku nie dawalam rady .a raczej mi sie nie chcialo..

Dzis juz skalpel zrobilam obiad ugotowalam poodkurzalam dokladnie ...ale jeszcze ma troche pracy na dzisiaj. Dma rade ;) wiecie jak pisze to sama sie motywuje ;);)

Anisen szkoda ze nic sie nie udalo kupic...

Mknika niebma opcji musze dar rade. Jak narazie maly nie marudzi jakos mocno.
A miesiaczka chyba moze byc narazie nieregularna...

Marika moj Emil tak hjsteryzowal..moze sprobuj jej kakas rutyne zrobic... u nas pomoglo. No I klade spac zanim zacznie jeczec..
Nie dam rady teraz doczytam poznien...

czesc Wam,

Wczoraj bylam u fryzjera ..nareszcie, odrqazu wlosy lepiej sie ukladaja.
Poza tym Dawid jest od wczoraj w domu, przeziebiony do konca tygzostanie w domu, kaszlal ale pulmeo mu chyba pomoglo bo juz sporadycznie kaszle, za to dzisiaj kilka razy Wiktorek zakaszlal...mam nadzieje , ze go nie zarazil.
Takze jak jest Dawid , to ciezej ogarnac wszystko.
Zwlaszcza, ze maz wtym tyg wychodzi o7.00 a wraca o 18.00.

Kaczuszka ja pieczarki juz jem od jakiegos czasu.
Dzisiaj robilam spaghetti z tunczykiem.

Macie jakis dobry przepis na muffinki??

Akuku- jakies warszaty powinnas udzielać. Albo e-lekcje przez neta. Ja sie nie potrafię tak zorganizowac. Nawet jak Paulinka zasnie to raczej jest to kilkanascie minut to i tak siedze nad nia i robie : ciiiiiiiiii. Bo inaczej zaraz sie budzi.

Anbas --- kurka ja nie wiem czy hippa comfort nożna przy skazie ale pediatra mi powiedziała ze to najdelikatniejsze mleczko i E dobrze kupiłam ale jest jeszcze combotik hipp i jeszcE jakiś

na mlekach sie wogóle nie znam. Kinga piła mm od roczku , Kuba od 18 miesiąca.
Bratowa powiedziała ze hipp comfort ona daje, bo ze delikatniejsze i łagodzi zaparcia. Karmi tym małą od pierwszego dnia maluszka

acha przypomniałam sobie. jej siostra dawała hip ha, bo jej synek alergik

Spieszę donieść iż dziecię me, samo, bez mojej pomocy przekręciło się z brzuszka na plecki :-D na razie tylko raz bo sporo się nakombinowała jak to zrobić, ale ile radochy matce zrobiła to wow :-D

reklama
Ania gratuluje.

A ja tez sie pochwale ze od kilku dni Emil dotyka zabawek na macie a dzis zobaczyl sie w lusterku tez na macie I sie slodko do siebie usmiechal. Ja wam mowie on juz cwiczy mimike twarzy hahaha. Maly narcyz rosnie haja

Do góry