Dona no wlasnie ona o to sie boi ze to moze jakieś upośledzenie
przegadalam dzis z nią ze 2 godz potlumaczylam troche i skoro tylu lekarzy w tym neurolodzy twierdza ze wszystko jest ok to tak musi byc !!! Wiecie doszłam do wniosku ze jej w głowie teściowa miesza bo ciagle powtarza a teściowa powiedziała a teściowa tak uważa
to na koniec nerwy mi nie wytrzymały i kazalam teściowa zbadać u psychiatry !!!!
Kurde u nas kolka jak nic bite 3 godziny ryku jak na pastwisku Oliwia ryczała ja ryczałam i na koniec Julia
dzis cały dzien na dworze od 10 do 17 z jedna przerwa na mleko a tak to dziecko spalo pięknie
no wiec zeby za dobrze matce nie było zakończyła dzien z przytupem a co !!!
Akuku dzieki
i ja jej to poleciłam zeby rozpuścila troche dziecko jesli chce zeby mała domagała sie jej bliskości
inomama no dokładnie sama tak zaproponowałem hi hi mówię dawaj swoją na tydz a ja ci dam moja zobaczymy
żart oczywiscie
zreszta jej by Oliwia nie przeraziła bo starszy jej syn tak dał w kość dziewczynie ze szkoda gadać
pa co do wiesniary to w moim wygladzie to określenie za słabe strach na Wróble albo księżniczka tabaza osz fack porażka brzydka jestem jak noc listopadowa
hehe mało tego jak chciałam cos poprawić to efekt był okropny
az sama sie przestraszylam dziwne ze lusterko całe bo ja na jego miejscu rozsypla bym sie w drobny mak
milusia końcówkę termometru delikatnie wsuń kilka razy i powinno pomoc jak nie zrobi znaczy ze nie ma kupy
w ostateczności czopki glicerynowe sa dla takich maluszkow !
akuku ja daje ta herbatke hipp rumiankowa i tam jest napisane podawac w zależności od potrzeb nie ma konkretnie ile dziennie moze dziecko wypić .
mirka mam to samo ja mam 28 lat a siwe włosy zaczęły sie pojawiać w wieku 20 lat !!!! Teraz jestem pól na pól i farbuje mimo ze wypadają garściami kupuje farby loreal jak dla mnie najlepiej i najdłużej kryją siwki a najgorsza farba palet w moim przypadku oczywiscie
kamag moja Julia tak wózka nie nawiedzila wiec oswajalam ja z nim w domu dopiero po 3 miesiącach mogłam spokojnie pospacerowac
Oliwia za to odrazu zasypia płacz tylko przy zakładaniu czapki i po 15 min spaceru śpi jak kamień nic jej nie ruszy