reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Aniia - no włoski ekstra hahaha jo żech nie widzioł jeszcze takich !!

KAmag - booooskie !!

mój płaczek to ma taki meszek juz po bokach i z tyłu bo wyciera i trze ile pary w szyjce :) np teraz oczy czerwone chce spać ale nie nie pojdzie najpierw musi sie ze swoją laską pocmokać poprzytulać wygłaszcze się i wytrze się w kocyk główką i tak po 15 min pieszczenia się że tak powiem zaśnie ze smokiem :p ach amant z niego będzie

reklama
kurcze nie wiem co robic, maly zaczyna tak kaszlec tak świszczaco, nie wiem jak to opisac, kurcze jechac na pogotowie, ale jestem zdenerwowana

Dona ja bym pojechała sprawdzić nie zaszkodzi, trzymam kciuki, żeby było oki.

Pustiszi, ale Twoj Niklasek też niczemu sobie ma fryza :-D Mojej się wytarły nad czółkiem i z tyłu. Za to po bokach i nad karkiem ma takie fajne dłuższe trochę :-)

DONA jedz i wbijaj sie bez kolejki

AKUKU Wow jestem w szoku, ze Emis juz siadac chce
KAMAG mogliby postarac sie i zrobic ladniejsza otoczke smoka.
JAkie corcia ma cudne wloski

SYLKA to tego nutramigenu starczyloby na 3-3,5 dnia

A ja wczoraj tak zle sie czulam ze spac poszlam z mala. Maz z synem mnie obudzili jak wrocili

KAMAG ja te smoki widzialam w jakims programie tv u dzieci. Moze u wczesniakow.
Kiefys fajne byly z Tomme Tippe ze tez jezyczek bylo widac. Niby w buzce ruszal sie jak cycek. Juz go nie produkuja

na razie obserwuje bo sie uspokoilo i maly zasnal, boze ale cala w nerwach jestem, maz mowi ze moze my przewrazliwieni jestesmy, cholera chyba za stara jestem na takie male dzieci, ale dzieki dzeiwczyny, temp nie ma, a ten kaszel nie wiem czy swiszczacy moze po prostu suchy

Dona moja też czasami tak kaszle sucho, ale ja czytałam, że sobie po prostu tak dziecko odkasłuje. Nie kaszle cały czas tylko czasem, za dwa, trzy razy na dzień.
Na szczepieniu jak byliśmy, to osłuchowo było oki, więc póki jej się nie nasila to nie robię z tym nic.

reklama
DONA jak sie niepokoisz to jedz niech go osluchaja. U takich maluszkow choroba postepuje z godziny na godzine. Pewnie to nic powaznego ale bedziesz spokojnie spac

Do góry