Magsus - ja daje małemu hipp comfort miałam brać combotik ale ze mam bioGaia to to pierwsze pije i strzał w 10 ! Choć nie powiem marudzi ale tylko jak ma robić kupkę a tak super budzi se co 3 - 2,5 h w nocy amciu nie to dziecko
masz ta wodę koperkowa i nie odstawiaj tak jak piszesz bo ja odstawiłam za szybko sab simplex to bałagan taki zrobiłam teraz daje tylko na noc
Anisen - trzymam kciuki za siostrę i maleństwo ! Gratuluje !!
Fifka - kurczę współczuje przeżycia na mieście
może jeszcze wyciągnijcie choć koleżankę zawsze to jakaś pomocna dłoń a i poplotkowac można
Anbas - wlasnie ja tu mieszkam w angielskiej dzielnicy jak widzę ze jadą to tak podziwiam ze sie przestawili na prawy pas ze szacun niesamowity a jeżdżą swoimi samochodami to tym bardziej
Nisiao - wiesz co moj mały robił non stop kupki nie ze śluzem ale praktycznie wiecej śluzu niż kupki i takie nitki w szpitalu mówili ze to nic pediatra ze o nic sie nie dzieje ... Teraz mały robi jak duży chłop ale to co ma w pieluszka nie idzie opisać :/
i gratuluje udanych chrzcin !!
A cidi krostek i swedzenia ja jak biorę małego okropnie trze buzia i bluzkę och strasznie ale ma okropnie suvha buzie a Krostki bardzo drobniutkie czerwone i nasilają sie przy marudzeniu trzymam kciuki zeby malutkiej tak już nie męczylo !!
Hope - moj mały od początku ma katar kicha od narodzin ale wychodzimy gorączki nie ma wiec wychodzę
Anbas - głowa do góry ! Przy dwójce to napewno ciężej niż przy jednym śmierdzieć ale pamiętasz wlasnie tego tego smerfa ?? Słodycz !! Emma cukiereczek !! Dużo sił z każdym dniem będzie lepiej ... A pózniej jak bedą starsi będziemy my ich ganiac no idź do sklepu! Wynieś śmieci !!!!
Aniia - ja to samo mam z butelka mały chyba ma takie dni ze nie dojdzie z nim chce jeść 50ml i ma
Mnie w doooopce i co gorsza butelkę ... Ale biorę na ręce i tance hulanki noszę i nie marudzi bo to uwielbia jak trzeba pampka zmieniam i doi pózniej ze dopajam herbatka
choć przyznam nie zawsze ni to wychodzi bo jak ma mnie naprawdę głęboko hehe to nic nie pomoże no taki charakter
gratuluje 2 miesiąca !!!!!!!
Wywalilam chłopa z domu !!!! Weekend był boski ale tak mnie wyprowadza z równowagi dziś wstał o 11 jeszcze w nocy jakby pretensje miał ze mały mu spac nie daje ale jak ja karmie i go nisze to syn kochany i buziaki i to i tamto ale nie nie nakarmi nie przebierze bo on ma wolne !!!!!!!!
No to sie pokłóciłam kazalan iść Robic z Samochodem porządek to sie ubrał i wyszedł Aaaaaaa i obrażony bo śniadanie sobie zrobić musiał sam bo ja na posylki jestem przecież wrrrrrrr niech idzie do pracy lepiej ... Ja sobie radę dam ... Jes to jest a jak go nie ma ha !!!