reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Anbas, powinnam Cie zacytowac i podpisać się pod Twoimi słowami!!! Myśle dokładnie tak samo i moze jutro po wizycie się dopisze... :))

reklama
anbas, co ma być to i tak będzie, niezależnie od tego czy się wpiszesz na listę, czy wstawisz suwaczek ciążowy :p ale czekamy na jutrzejszą wizytę i dobre wieści :tak:

hej

ja tez mam mdlosci :( no ale jeszce takie do zniesienia .

no ja wiem ze to sa zabobony ze jak kobieta traci urode to dziewczynka, ale jak sie sprawdzi to uwierze hehe :p:p

milego wieczorku :)

anbas, co ma być to i tak będzie, niezależnie od tego czy się wpiszesz na listę, czy wstawisz suwaczek ciążowy :p ale czekamy na jutrzejszą wizytę i dobre wieści :tak:
wiem vinga :)wiem ze to nic nie zmieni w wynikach wizyty ale po tych dwoch poronieniach wiem ze wszystko sie moze wydazyc. A wlasnie teraz jest ten czas kiedy stracilam poprzednia ciaze...i chyba stad ten stres.

ja w sumie podobnie, dopóki nie zobaczę na monitorku dzidziolka z bijącym serduszkiem to nie do końca wierzę że to się dzieje na prawdę.. zobaczymy, może też jutro wybłagam wizytę...

ja jestem cały czas... ale normalnie nawet pisać mi się nie chce.... może pryszczy nie mam - cera nawet ładniejsza, ale już drugi raz mam opryszczkę wargową, bolą mnie strasznie dziąsła jak zawsze przy mega osłabieniu i chyba mi serducho nie daje rady momentami :( nie wiem czy to normalne bo to moja Fasola nr 1. Kurcze nie lubię narzekać, ale teraz jak słyszę "ciąża to nie choroba" to mnie biała bierze :angry: Biorę dalej DUPHASTON bo miałam bardzo silne bóle od samego początku, lekarz stwierdził, że mam wrogą macicę :eek: ale chyba cały mój organizm jakoś głupio reaguje - nie należę do osób użalających się, ale chyba mam jakieś załamanie ciążowe ;-) mój biedny mąż patrzy na mnie i już nawet nic się nie odzywa.....

no ja też nie widziałam jeszcze serduszka, jeszcze tydzień muszę poczekać.
anbas, jak wtedy lekarz straszył mnie, że poronię to mówił, że gdy mam już jedno dziecko to mogę mieć i kolejne, pomimo, że np. 2 razy poronię, to i tak mogę mieć to dziecko bez żadnej jego ingerencji w utrzymanie ciąży. tak więc kochana, mam nadzieję, że tą dzidzię będziesz już za kilka miesięcy trzymała w ramionach i nic złego się nie wydarzy.
z resztą każdej z nas tego życzę, żebyśmy przez następne miesiące były w komplecie
Calineczka, oj opryszczka i ciąża to niezbyt dobre połączenie.

vinga89 ja mam ja od dawien dawna... ponoć niebezpieczna est tylko jak masie 1 raz w ciąży, a najgorzej jak jest taka miejsc intymnych ...ale takiej nigdy na szczęście nie miałam.. więc to, że jest nie szkodzi dzidzi tylko mnie wpędza w deprechę

reklama
Witam się z wieczora!

Ja żałuję, że nie wzięłam zwolnienia już od dzisiaj. Pogoda okropna w tym Krakowie, ledwo dziś wysiedziałam na zajęciach do 16, od 13 ciągle chciało mi się spać, nie mogłam znaleźć sobie miejsca na twardym krzesełku... no koszmar... na dodatek nikomu tu jeszcze nie chcę mówić o ciąży więc nie mogę sobie nawet do koleżanek ponarzekać...

także Calineczka nie jesteś sama :) u mnie też pierwsza ciąża i też fatalnie się czuję... zaczynam żałować, że wcześniej się nie zdecydowałam, może miałabym więcej sił :)

Do góry