Akuku
śliczne foto wyszło
SALLI super że problemy finasowe sie skonczylu z tym zusem no i teraz możesz się na spokojnie cieszyć macierzyństwem
aż milo jak sie to czyta......
Wtedy ja się zastanawiam,czy u mnie bedzie zmiana....
DIEWCZYNY niech mu ktoraś cos powie w tym temacie bo dla mnie to juz czarna magia ,jak mam to zrobić?
Ostatnio bylismy u lekarza,okazalo się że malutka przybrala,ale jeszcze tak 50g powinna mieć na plusie.
No i nie wiem co się stało ale od tego lekarza jak wrocilyśmy z nakazem podtuczenia małej,czyli co 3 godziny ma pić 80 ml,to mała nie chce tyle,wypije czasem 60ml a tak to ciagnie z butli 40 i koniec,nie chce już.
W nocy wstaje ,budzę ja ,kolysze,przewijam,a ona sie pzeciągnie i w żaden sposob nie da się jej w nocy wybudzić no ale w dzien malo spala,wiec może to byla przyczyna.1,5 godziny ja wybudzałam i znajdla znowu te 40 ml i tyle.
Ja nie wiem jak mam w nia wmusic 80 ml i to o trzy godziny,musialabym na zawolanie karmić butlą to chyba nie bardzo.Poza tym jak zje wiecej to ulewa sie jej.
Nie wiem może ja cos źle robie,żle trzymam itp
Dajemy do picia NAN1 no i lekarka powiedziala że może być.
Mam też wrażenie ,że na poczatku mala chetnie cmokala z tej butli a teraz jakby dla niej byl to wysilek,czesto przerwy robi i wlasnie konczy na tych 40 ml.
Teraz na pupci zrobiło się malej takie chrosteczki czerwone,to odparzenia?czy uczulenie??
Lekarka pwiedziala z johnsona kosmetyki to nawet do stóp by nie użyła.
Ja teraz kupiłam z nivei.
Uzywam też dla malej maść Linomag i skąd te odparzenia??? takie wokół odbytu..
Ja już się zastanawiam,może mala jest chora,może coś jej dolega skoro tera tak je jak je
az sie boje wazenia w środę co to będzie...
Lekarka pewnie pomysli że glodze dziecko
to może powinnam ja przestawic na jedzenie co 2,5 godziny?