Hej!!
Laski
Vanilia od 3 lutego jest w szpitalu i mieli jej wywoływać poród. Na razie się do mnie nie odzywała, ale pewnie już malutka jest na świecie...
Vinga może jak moj... po prostu spać nie chce...Adrian tak robi czasem o 2-3 w nocy... kręci się, piszczy, stępka... daje cyca to ciumka ale to nie pomaga... Jak zapale światło to się śmieje i guga, czyli to ewidentne zaczepianie żeby z nim pogadać... po około pół godziny/godzinie już zasypia do rana...
Co do Nataniela ja wierzę ze on wszytko rozumie, ale uwierz mi że miedzy Twoim małym a Konradem jest spora różnica, dlatego pisałam ze tobie musi być jeszcze ciężej...po prostu malusi jest :-)
Jaguś aż się włosy na głowie jeżą... przysięgam
Sali cieszę się ze już ci lepiej :* Widać to u ciebie typowy baby blues był!
I super z ZUSEM wyszło!
Kasia aż mnie zmroziło jak przeczytałam o tym twoim szwie...
Marika cieszę się ze z sutką już lepiej... niech się już całkiem zagoi.
.Calineczka! Jak fajnie ze się odezwałaś!! Co tam z małą było?? :-(
Kaczuszka hahaha ależ wyjechała...nie no jak w swoje spodnie wchodzisz sprzed ciązy to nie moze być aż tak źle...
Ja to mam inny problem... wszystkie ciuchy sprzed ciąży na mnie wiszą... Musiałam sobie nowe spodnie kupić bo nie miałam w czym chodzić... Na wiosnę też ruszam [p sklepach zeby uzupełnić garderobę bo teraz jednak figura inna jak ponad rozmiar mam mniej! Teraz tylko pilnuję swojej wagi i nie pozwalam sobie utyć... Zaczęłam ćwiczyć brzuch i w bikini na plażę mogłabym iść bez skrępowania
Aaaa a po ginekologu wsio okej! Tego zapalenia nie ma... nadżerka też się zmierzyła i nie wymaga interwencji :-) Pytałam też o ten zastrzyk. Gin powiedziała ze mogę z niego korzystać w okresie laktacji i nie powinnam dostać @ w trakcie jego stosowania. Za 2 miesiące mam się zgłosić po kolejną receptę, bo czuję się po nim idealnie. Nic się nie dzieje,...