inomama
Fanka BB :)
cze!
dobrze, dobrze wszystko!!!! główka ok, mózg ok, ufffffffffffffffffffffffffffffffff
aktualnie wkręcam sobie, że z żoładkiem jest coś nie halo, może być że i w tym miejscu poproszę o usg...ciekawe co za tydzień córci wymyśle...jaki problem, ze ma
Jaguś - jezusmaryja! kobieto, czemu tak masz??? niech ta położna cos poradzi!
Magsus - nie fajnie kurcze, musisz być wykończona...i Małej szkoda...
Tymbareczka - ale Ci super! też pragnę randki!
Pustiszi - hehe, niezły wyczynowiec z Nikosia
Akuku - tak, łzy jak grochy lecą, najbardziej w czasie kąpielowym niestety
Marika - super, że tak ładnie poszło z chrzcinami! zdjęcia pragnę zobaczyć, lecę oblukać czy już są!
Agagsm - niestety, nie sądzę żebym miała powody do unieważnienie małżeństwa...zdrada raczej tym powodem nie jest
Milusia - co Ty mówisz??? ja bym nie wpuściła! asertywna jakiś czas się robię, bo ludzie umiaru nie znają i na łeb wejdą!
Fifka - ale organizacja! zazdroszczę ale też kiedys się ogarnę...chyba...
trzymam kciuki za dzisiejsze dzieciowe wizyty!
i proszę mi wyjaśnić o co chodzi z tymi skokami Wam! moje dziecię leży ino, nie skacze nic!
dobrze, dobrze wszystko!!!! główka ok, mózg ok, ufffffffffffffffffffffffffffffffff
aktualnie wkręcam sobie, że z żoładkiem jest coś nie halo, może być że i w tym miejscu poproszę o usg...ciekawe co za tydzień córci wymyśle...jaki problem, ze ma
Jaguś - jezusmaryja! kobieto, czemu tak masz??? niech ta położna cos poradzi!
Magsus - nie fajnie kurcze, musisz być wykończona...i Małej szkoda...
Tymbareczka - ale Ci super! też pragnę randki!
Pustiszi - hehe, niezły wyczynowiec z Nikosia
Akuku - tak, łzy jak grochy lecą, najbardziej w czasie kąpielowym niestety
Marika - super, że tak ładnie poszło z chrzcinami! zdjęcia pragnę zobaczyć, lecę oblukać czy już są!
Agagsm - niestety, nie sądzę żebym miała powody do unieważnienie małżeństwa...zdrada raczej tym powodem nie jest
Milusia - co Ty mówisz??? ja bym nie wpuściła! asertywna jakiś czas się robię, bo ludzie umiaru nie znają i na łeb wejdą!
Fifka - ale organizacja! zazdroszczę ale też kiedys się ogarnę...chyba...
trzymam kciuki za dzisiejsze dzieciowe wizyty!
i proszę mi wyjaśnić o co chodzi z tymi skokami Wam! moje dziecię leży ino, nie skacze nic!