Hej
fifka no gratulacje !!! Kurcze pięknie synuś przybiera na wadze no i super ze możesz sie wyspać !!! Gratuluje zaliczonych egzaminów i podziwiam ze masz na to siły !!!!
Inomama pewnie nie stresuj sie ja tez juz od dawna zanim dodaje post używam kopiowania bo mi nie dodaje i muszę od nowa skrobac !!!!
Akuku masz przeboje z tymi skurczami juz bym zwariowala na Toim miejscu
ale zaciskaj nóżki mipusisz przeciez poprobowac tych swoich pysznosci świątecznych no i jeszcze pare dni do bezpiecznego terminu !!!
bandytka brak mi słów na takich pseudo ( dobrych kolegów ) !!!!!!! Tez pare razy sie przyjechałam na niby kolezankach ale w tak ważnej sprawie jak u Was . Niech go jasny gwint !!!!! Jesli możecie sami kupic te maszynę to życzę powodzenia i wierze ze Wam sie uda !!!!! Co do drażnienia sutkow u mnie w pierwszej ciazy tez tylko lekkie skurcze powodowało i nic wiecej urodziłam dwa dni po terminie chociaz od 36 tyg lekarze zapewniali ze do terminu nie dotrwam !!
vinga jak tam u Ciebie masz juz synka w domu !!! Współczuje uczucia osamotnienia ale troche lenistwa Ci sie przyda
wózek tez bym wybrała ten pierwszy ogolnie mi sie bardziej podoba a przeważa fakt ze jest lżejszy co dla mnie bardzo istotne !!!
Nisiao przykro ze m tak podchodzi do sprawy !!! Ja niewiem jak by u mnie było gdyby R miał inna prace bo jesli chodzi o prace domowe to nie moge powiedzieć robi wszystko bez mojego proszenia gadania ale ogolnie to śpioch jest tylko patrzy jak tu sie położyć polezec był taki leniwy dopóki nie okazało sie ze moge wcześniej urodzić i tak samo bal sie o nasza corcie wiec zakasuje rękawy i wyrecza mnie dodam jeden dzien w tyg !!! ( bo zazwyczaj tyle jest w domu )ale dobre i to bo nieraz po tyg jest taki sajgon ze szkoda gadać
Kaczuszka myśle ze niema powodu do obaw bo moje upławy to juz nie upławy tylko woda i to całkiem sporo szczególnie po nocy często muszę wkladke zmieniać !!!
Sylka biedna Ty nasza
nawet niewiem co napisać bo nie jestem sobie w stanie wyobrazić świat bez Julii i Roberta
ale robisz wszystko dla dobra drugiego dziecka i za to jesteś Wielka !!!!!
Milusia biedna pralka twoja hehe moja by juz chyba stanęła na amen
!!!
sali oj niedobra ty takiej mi chęci narobiłas !!! Ale smakowicie wyglada az ślina cieknie !!!!
Anisen to to masz Ci babo placek !!! Naprawde masz przechlapane !!! Nie dość ze ciagle sama maz w pracy na około to jeszcze ta ( psychiczna ) teściowa !!! Współczuje
chyba nadobilam chociaz wiem ze milam jeszcze komuś cos napisać ale nie pamietam !!!
ja milam szał zakupów i to sama tzn sama z Julia padam na twarz byłam w smyku kupowałam prezenty musiałam poprosić pracownice o pomoc co by moja córka sie nie zorientowala ze ten Mikołaj to ja hehe ja spokojnie obejrzałam i wybrałam zabawki potem dyskretnie pokazalam pani co chce ona to za mną do wózka wrzucila naszykowala ja zapłaciłam i za nami jak cień do samochodu poszła
kiedy Julia juz w foteliku czekała tylko do bagażnika schowalam i gotowe
potem Tesco zakupy podstawowe a było tego od groma !!! W sumie jak wyjechałam z domu o 13 to wrocilam o 19 ! Zeszło sie ale często odpoczywalam Julia zaliczyła chyba wszystkie możliwe miejsca do zabaw dla dzieci przy tym była tak grzeczna ze zastanawialam sie czy to moja córka ???
R na mnie nakrzyczal przez tel ale co ja milam zrobic !!! Wróci jutro po południu zmęczony niewyspany zanim sie ogarnie to będzie wieczor a przeciez w domu tez muszę posprzątać tzn on wiec za dużo by było jak na ostatni dzien !!
jak po takim maratonie nie urodze to napewno do terminu dotrwam albo i po urodze bo wiecie przy tym leżeniu w domu co chwila jakieś skurcze miałam a dzis tylko jeden do tego Oliwka bryka jak szalona wiec raczej sie nie zapowiada na świąteczne dziecko