reklama
malinka1984
Fanka BB :)
fiufiu, współczuję... ale wierzę, że już niedługo wrócisz na jakiś późniejszy wątek na bb
a ja mam od wczoraj jakiegoś doła... mam już dość tych dolegliwości żołądkowych, poza tym czuje się jak niepełnosprawna - nawet szybsze chodzenie mnie męczy
w niedzielę miałam jechać do Krakowa na tydzień, na szczęście wczoraj gin obiecał mi zwolnienie i wracam już w środę bo nie wiem, jak bym tam wytrzymała, no i wlec walizkę z rzeczami na cały tydzień to już nie na moje siły...
a ja mam od wczoraj jakiegoś doła... mam już dość tych dolegliwości żołądkowych, poza tym czuje się jak niepełnosprawna - nawet szybsze chodzenie mnie męczy
w niedzielę miałam jechać do Krakowa na tydzień, na szczęście wczoraj gin obiecał mi zwolnienie i wracam już w środę bo nie wiem, jak bym tam wytrzymała, no i wlec walizkę z rzeczami na cały tydzień to już nie na moje siły...
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
dzis mnie wypisali ze szpitala ... jak do tygodnia sama sie nie oczyszcze to ide jeszcze na zabieg na jeden dzien ...
oficjalnie mowie wam do widzenia!!!
oficjalnie mowie wam do widzenia!!!
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
A ja się zegnam. Dzisiaj mam laaroskopię,ciąża pozamaciczna. Spokojnych miesięcy.
doskonale wiem co czujesz ... trzymaj sie dziewczyno i uszy do gory !!!
jak mawiala Scarlet o`Hara -> "jutro tez jest dzien, jutro pomyslimy jak odzyskac ... " siebie ?? lepszy nastroj ?? ... cokolwiek chcesz wpisz w miejsce kropek ...
ja narazie chce odpaczac po szpitalnych meczarniach ... zwlaszcza psychicznych ...
vinga89
mamusia syneczków
mea osi, przykro mi kochana
naprawdę, dziś dzień strasznych wiadomości. oby już więcej ich nie było
naprawdę, dziś dzień strasznych wiadomości. oby już więcej ich nie było
reklama