reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Fiuufiuu :( przykro mi. Jako że znam to, to podwójnie bo zdaję sobie sprawę co przechodzisz. Trzymam kciuki za Ciebie. Trzymaj się dzielnie.

Fiufiuuu, bardzo mi przykro :( Sama mam dzisiaj wizytę i cały czas się boję, czy przypadkiem takiej diagnozy mi nie wystawią. Czy miałaś jakieś objawy? Albo badałaś może betę?

fiu, bardzo mi przykro, trzymaj się kochana

katherinne, przy pozamacicznej słabo beta rośnie

Ostatnia edycja:
Fiufiu przykro bardzo:( życzę szybkiego powrotu do siebie...

Za 2h wizyta,wszystko się wyjaśni(ilość fasolek) juz nie wiem co wymyślać z tych nerwów,nawet okna umyłam:-D

milusia - z niecierpliwością czxekamy na wieści w takim raize :)

fiufiu - rany, tulam mocno... trzymaj się...

Za 2h wizyta,wszystko się wyjaśni(ilość fasolek) juz nie wiem co wymyślać z tych nerwów,nawet okna umyłam:-D

milusia21 trzymam kciuki za Twoja wizyte &&&&&&&&&&&. I koniecznie zaraz po daj znac :)

A tak troche z innej beczki.... czy jest tutaj moze jakas przyszla mama z Irlandii? Bo tutaj z prowadzeniem ciazy jest zupelnie inaczej a tez chetnie pogadalabym z kims o tym :) Jedna taka ciaza juz za mna i troszke doswiadczenia mam, a nie chce zasmiecac watku sprawami, ktore pewnie by was wcale nie interesowaly.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry