reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
No to dzisiaj się dwie mamy rozpakowują ;) jedna cesarzowa, a jedna sn- ładnie :p

A33 Trzymaj się i bądź dzielna

Alice88
Powodzenia dzisiaj kochana i gratuluję maluszka przy sobie już dziś ;)

A ja miałam dzisiaj znowu śmieszną noc :p Od 4 ciężko mi było spać, bo śniły mi się pająki, że w Polsce jakieś takie wyewoluowały szczególnie jadowite z silnymi neurotoksynami, i że chciały mnie pokąsać- z nerwów skurczy jeszcze silniejszych dostałam :D ale swojego siły nie miałam budzić i ostatecznie wstałam dopiero o 6 z nim ;) ale nic nie pomagało to, że się budziłam, bo sen się kontynuował jakby na jawie :D a najlepsze, że te pająki się zadomowiły w porzeczkach koło domu rodzinnego :D Chyba długo niczego z porzeczek nie tknę :D

A33 trzymam kciuki za was:-)
muum to be, Marta-:-) serdeczne gratulacje:-):-):-)
niech malenstwa zdrowo rosna

a u mnie nocka nie najgorsza,pare razy skurcze mnie budzily ale nie takie mocne jak wczoraj,ale nad ranem czop mi juz wyszedl.skurcze narazie nie regularne i dosyc rzadko,moze pozniej sie rozkreci.
:-)

Nie no laski człowiek nie zagląda przez 2 dni a tu takie newsy. Magda z Uk, Muum to be, Marta, WIELGACHNE GRATULACJE :-D:-D:-D.
Się posypały dziewczyny :-).
Alice88, A33 powodzenia dziś i życzę szybkiego jak najmniej bolesnego rozwiązania kochane.

Dziewczyny trzymam kciuki. Jak się troszkę ogarnę postaram się Was nadrobić bo kompletnie nie miałam ostatnio czasu nawet zaglądać, a wiem że styczniówki to mają powera w pisaniu :-D. Miłego dzionka i liczę że uda mi się jeszcze do kompa zasiąść.

Powodzenia dla A33 i dla Alice88. Trzymam kciuki
Nocka nawet przespana do 5:30 + 4 wizyty w toalecie, na śpiochu. Mąż miał zawieźć córkę do przedszkola, ale że nie mogłam spać, to kazałam mu dalej spać. Tylko pod samym przedszkolem przypomniało mi się, że zapomniałam kapci i z powrotem do domu :crazy: Wczoraj jak się kładłam miałam wrażenie, że mam gorączkę, rano też jeszcze. Cała zgrzana byłam, ale mimo to przykryta po sam czubek nosa. Teraz już nic takiego nie czuję.

A33 Super wieści! Trzymam kciuki :-)

Alice Powodzenia! :happy:

Indziorka Niezły sen hehe :rofl2:

A ja nockę miałam średnią. Ostatnio nawet w dzień nie mogę zasnąć. Czuję, że poród się zbliża. Wczoraj tak mnie spojenie zaczęło boleć, że ledwo chodziłam. M stwierdził, że brzuch mam jeszcze niżej. Także zobaczymy kiedy u nas się zacznie cała akcja, ale póki co mam wrażenie, że przenoszę ;-)

reklama
Hej Laski:)

Marta87 i Muuum to be - gratulacje!:) Super, że Maluszki są już z Wami:) Życzę Wam dużo zdrówka, szybkiego powrotu do formy i radości w oczach dzieci:)

A33 i Alice88 - powodzonka i wytrwałości dziś:)

Ja dziś spalam jak małe dziecko. Początkowo godzinny problem z zaśnięciem, ale jak się udało to do 5.30 i to bez wycieczek do wc. potem taki lekki syn, jak mąż się do pracy szykował i jeszcze jakieś 2h snu:) śniadanko zjedzone i zaraz pójdę po chlebek, bo ten się kończy i ziemniaczki.

Potem jeszcze cos naskrobię:)

Do góry