reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam Was stycznioweczki ! ;)

Co za informacje az sie mordka cieszy! To sie szybko rozpakowujemy jedna za druga;p

Milusia Pattinka Ogromne Gratulacje dla Was duzo zdrowka niech wasze dzieciaczki zdrowo rosna a Wy zebyscie szybko doszly do formy po porodzie ;-)

ps Milusia no to maly sie uparl na tego 1 stycznia ale fajnie :-)

Dziewczyny a ja Wam życze z okazji Nowego roku aby Nowy rok przyniosl wam same radosci ! Szybkich i bezproblemowych porodow i przedewszystkim zdrowych dzieciaczkow!!

U mnie sylwester z tesciami z polsatem i woda z pomarancza;p Mala pofikala i o 2 poszlismy spac ;) Mi to sie marzy wytrwac jeszcze 2 tyg ale przyznam sie ze i mnie ostatnimi czasy lapia jakies dziwne dotad nieznane mi bole nie trwaja dlugo ale sa (moze skurcze?). Od piatku czas przelecial mi jak jeden dzien :-) Zajrze jeszcze wieczorkiem a Wy trzymajcie sie !;-)

domiska Przesliczny ten twój synuś ! ;-)

reklama
Dzień dobry.
Milusia Patinka Gratulacje!!!!
U nas sylwester też spokojnie siedzieliśmy to przed kompami albo przed tv. Ale szybko nas zmogło i w okolicach 2 poszliśmy spać:-p. Jak dziadki jakieś :-D.

Domiśka ale Twój synuś przystojny :-D słodziak jakich mało:tak:.
Miłego dzionka życzę

Dzieki dziewczyny za slowa wsparcia, zawieszenie broni niby jest ale jednak co zostalo wypowiedziane juz sie nie cofnie wiec jakas tam gorycz pozostala.

A co do naszych dzieciaczkow to mamy przeciez juz dwie dziewczynki Lilianke MamyAgi i Helenke Martinkowa.

ZAraz wychodzimy na spacerek, pogoda sliczna u nas wiec trzeba skorzystac. Niewiem jak ja daleko zajde no ale troche swierzego powietrza trzeba zaczerpnac.

Dorotqua- o 2 to wcale nie jak dziadki- dziadki to czasem nawet do 12 nie trzymaja:rofl2::-p

A ja zazucilam paracetamol, bo glowa to mi odleci zaraz:crazy:

Cisza taka tutaj czyzbyscie leczyly kacyka???:-p:-D:-D:-D:-D

Emilka tez dochodzę do wniosku że nasi faceci to czasem zapominają że ciąża to stan który do urodzenia dziecka nie przemija i mój M też ma jakieś dziwne zagrania. Np codziennie coś musi odwalić i mnie na noc wkurzać i często nie mogę zasnąć bo aż we mnie buzuje. Tak to z facetami jest. My mamy instynkt, i tzw. 6 zmysł a faceci mają w sobie gen dupka. Czasem większy czasem mniejszy:-D:-p:-p.

Muum ja kacyka nie leczę, raczej zgagę po sałatce kebabowej na śniadanie i na sylewstrową kolację. Myślałam że mnie w nocy przepali na wylot. Ale rennie uratowało sprawę.

Ostatnia edycja:
Witam w nowym roku ;-) my jeszcze w dwupaku jednak fajerwerki sie nie spodobały. Mam nadzieję że już nie długo to nastąpi... Widziałam tylko że milusia urodziła z wystrzalowa data więc gratulacje super że poczekał do nowego roku. Jak wrócę do domu to was nadrobie chyba że pojadę bo coś mnie skurcze zaczynają łapać...

Milusia Gratulacje!!!!!!!! co za data..:) Super.. :)
Patinka dla Ciebie też :)

Niech teraz maluchy nabierają sił i zdrowo rosną.. a wam dużo radości w tym nowym roku :) zapamiętacie to do końca życia..:)

A u mnie nadal cisza.. mały się wierci i rozpycha.. ale zero skurczy zero twardnienia brzuszka.. a już chciałabym mieć to za sobą bo mam dość opowieści o tym co mnie to czeka.. Jutro zaczynam sprzątać w szafach więc może coś mnie popuści i mały w końcu wyjdzie... może by tak 6 Stycznia zechciało mu się wyjść..

miłego dnia dziewczyny

Milusia przepraszam koryguję datę Witajcie z Boryskiem wsród styczniówek. Pierwszy chłopak w pierwszej minucie 1 stycznia 2013:-)

A ja spędziłam podobnie dziewczyny jak wy Sylwestra u siostry z kilkoma znajomymi o 24 z szampanem Pikolo w dłoni:-DPowrót o przed 2 i grzecznie do łóżeczka pół godzinki później. Dzisiaj dzień lenistwa przed telewizorem lub w z książka w ręce i mam nadzieję ze bolący migdał i ucho nie przerodzi się w coś poważniejszego. Jutro wizyta u ginka. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Stycznióweczki!!!!!Szybkich bezbolesnych porodów i zdrowych bobasków:-D

reklama
Milusia gratulacje wielkie za otwarcie nowego roku z Boryskiem i takim precyzyjnym wbiciem się w godzinę 00:01 Dałaś czadu:-)
Domiska twój synek podobny do mojego Emilka. Postaram się dziś wrzucić zdjęcie na zamknięty bo póki co miedzy spaniem a karmieniem ogarniam się po powrocie do domu.
Ja wczoraj poszłam spać o 22 ale Emil obudził mnie o 23:30 i nowego roku nie przespaliśmy, ale to i tak najpiękniejszy Sylwester w moim życiu z synusiem wtulonym w moja pierś. Nie zamieniłabym go na żaden bal.
Szczęśliwego Nowego Roku
No to która następna:-) Czarni tak myślę, że pada na Ciebie. 2013 na liczniku więc cel osiągnęliście.

Do góry