reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Jejku ale drzemke zaliczylam. Az bol glowy I mdlosci odeszly ;)
Mielismy isc na spacer, ale mnie ogarnelo slodkie lenistwo I nie ruszam sie z kanapy;)

Dorotqua- dobrze, ze Rennie pomoglo- zgaga to cos okrpnego ;-/

Assiorek- wicie gniazda widze Ci sie zalacza z tym ogarnianiem szafek ;-) ciekawe ktora z nas pierwsza sie wykluje, bo widzialam, ze tez masz termin na 8go. ;-)

reklama
Mamusie - gratulacje ogromne!!!

Jeśli chodzi o płeć, to dorzucę dziewczynkę, więc może chłopaki nie będą tacy samotni.

Ja byłam w szpitalu 30.12 w niedzielę, ale nie ze sobą. Moje kochane starsze dzieci pokłóciły się i w walce jeden stłukł szybę swoją ręką ciosem karate.
Trzeba było biec na ostry dyżur i spędzić tam miło (!) wieczór. Myślałam, że zacznę rodzić, bo skurczy dostalam. Lekarz zrobił mu 3 szwy. A połowę Sylwestra spędziliśmy na oczekiwaniu na szczepienie na tężec. Teraz synuś ma sztywną prawą rękę (nie ma pisania w szkole, treningów sportowych, pomocy w domu...) i trzeba się nim zajmować - a lat ma 10.... Z drugiej strony cud, że nie trafiło w żyłę (to nadgarstek). Za tydzień na zdjęcie szwów. A ja pojutrze na CC.
Oj, mówię Wam, babki, że nie ma lekko...

A jeśli chodzi o facetów, to oni niewiele rozumieją. Ja swojemu wysłałam linka do strony, gdzie było opisane, jak podchodzić do kobiety w ciąży. I coś to dało.
Może powinnyśmy też na nich spojrzeć jak na zestresowanych przed całą tą akcją.
Są słabsi od nas, dlatego Bóg chciał, żebyśmy to my rodziły.
A teraz nie wolno nam się denerwować, bo będzie się źle rodziło, a potem kłopot z pokarmem.
Trzymam mocno kciuki i dawajcie znać pilnie, jak coś się będzie działo:-).
Wszystkiego Cudownego, a szczególnie Zdrowego Młodego Człowieka Wam życzę !!!

Witam

milusia83 Wow co za data Wielkie gratki dla Was Zdrowka Wam zycze

domiska1 jeszcze raz gratulacje narodzin Piotrus jest przeslodki

magdus30
he he mi tez ulzylo jak minela godzina 00.00 Teraz to moge rodzic obojetnie kiedy Bardzo sie balam zeby nie bylo to w grudniu A najbardziej tego zeby dziecko nie bylo wczesniakiem Wsrod moich znajomych bardzo duzo jest ostatnio wczesniakow Jedna ur.w 32tc a druga w 33tc Na szczescie wszystko skonczylo sie dobrze Nie wspominajac ile jest
dzieciaczkow z 36tc

My Sylwester spedzilismy ze znajomymi ktorzy do nas przyszli Przed polnoca poszlismy na miasto obejrzec fajerwerki Pogadalismy ,posmialismy sie ,powspominalismy stare czasy i tak zeszlo nam do 5g nad ranem Bylo fajnie Maz pościł muzyczke Hmmm nawet troszke potanczylismy

Ja ogarnelam juz domek a moj maz sobie smacznie spi Wstal tylko cos zjesc

Milego pierwszego dnia nowego roku 2013

Milusia no to zaszalałaś:-D Tak się wbić w datę i godzinę, no no no...:-) Gratuluję ogromnie i wszystkiego co najlepsze dla Was!!!

U nas sylwester również w domku, wpadli znajomi i tak sobie posiedzieliśmy, oni przy flaszeczce, ja przy picolo do 3 rano;-) Miło było chociaż kładąc się spać troszkę sobie popłakałam...zrobiło mi się przykro z jednego powodu, który wyszedł w rozmowie...no i włączył mi się dołek mały:sorry: Dzisiaj odpoczywamy na spokojnie. Trzymajcie się ciepło dziewczynki. ciekawe która się następna wykluje;-)
P.S.Coś mi się zdaje że nasza Milusia poszła na rekord i będzie pierwszą mamą nowego roku w Polsce:-)

Ostatnia edycja:
Witam w nowym roku bylismy z mezem u rodziny na sylwku wrocilismy o 2 ogólnie sztywno bylo troszke poogladalismy polsat ale gospodyni nie podobala sie muzyka disco .Ja probowalam usnac nie dalo sie maly waruiowal przeciagal sie dawal glowka a mnie tak kuło sciskalo tam na dole alc.
Do tego sie przeziębiłam, caly dzień leżę w łozku poce sie bardzo troszke sie przespalam, meczy kaszel i dreszcze brr.
A do tego od kilku dni mam wilgoc w majtkach chyba wicej jest śluzu.

Witam w nowym roku!!!
Ale niespodzianki :-D:-D:-D dziewczyny ciekawe która następna :tak: ja odpoczywam bo znowu strasznie spuchłam :-( nie mogłam butów założyć także już naprawdę źle :-( ale tak się cieszę że mała dotrwała do tego 2013 roku ;-)

Patiinka gratulacje kochana!!!:-D
Domiska śliczny brzdąc :-)
Milusia graaatulacje i dużo zdrówka! :-D

miłego pierwszego noworocznego wieczorka :-)

reklama
Do góry