reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Milusia To dałaś popis kochana :-D GRATULACJE! Dużo zdrówka życzę i szybkiego powrotu do formy!

A my dziś pożegnaliśmy gości i włączył sie nam syndrom wicia gniazda. Piszę "nam", bo M dostał takiego jakiegoś zapału, że wszystko mamy wysprzątane i komnata Olafka też gotowa na tip top :tak:Ja robiłam drobne rzeczy, bo ledwo się ruszam, także zdecydowaną większość wykonał mój dzielny mąż. Chyba ma to związek z tym, że ciągle chodzi i pyta kiedy zacznę rodzić, bo on już chce swojego synka hehe :-)

Miłego wieczorka Mamusie

reklama
Madziamadzia serdeczne gratulacje z okazji narodzin córeczki:) Wszystkiego najlepszego dla Was:)

No coraz więcej rozpakowanych Mamusiek:) Czekamy na kolejne:)

Ale my tu mamy skrajnie leniwy wieczorek. Leżymy i gnijemy:) ale to ostatnie takie beztroskie dni. Jutro Męzuś do pracy, znowu samotne dni przede mną. Tylko ciekawe jak długo. Wczoraj siostra przywiozła mi kosmetyki Hippa, które Tymuś dostał w prezencie od rodzinki. Oreintujecie się może, czy w mothercare są jeszcze te promocje? W zasadzie wątpię, czy będzie mi się chcialo wyjść, ale może coś mnie natchnie:)

Dorotqua podoba mi sie to z genem dupka. W pelni sie zgadzam.

Hunianka to mialas przeboje z dziecmi. Ja tez mojemu wysylalam link do stronek, nawet znalazlam blog taki fajny gostka ktory opisywal ciaze swojej zony tak na smiesznie, niewiem czy moj to wogole przeczytal czy nie. Zabieram go na natepna wizyte u poloznej i powiem jej zeby mu wytlumaczyla przez co baba przechodzi na koniec ciazy.

Madziamadzia mega gratki kochana :)

My bylismy na spacerku, tzn poszlismy na plac zabaw z bzikiem, ja ledwo sie doturlalam tam i spowrotem. Bol taki masakryczzny przy chodzeniu ze musialam potem wziasc przeciwbolowe i polozyc sie. Buuuuuu.. Mam nadzieje ze dzidzi niebawem bedzie wychodzic bo mam dosc juz siedzenia w domu. :baffled:

Gosia081145 co u Ciebie??? Odezwij się kobietko, bo coś mam przeczucie, że nam się rozpakowujesz ? !!! Daj znak, że jesteś dostępna i wszystko ok.

reklama
Nie zaglada czlowiek pol dnia a juz kolejne mile wiadomosci.
Mamamadzia gratulacje. Witam wśród rozpakowanych. Idziemy jak burza. Jak tak dalej pójdzie to będziemy do polowy stycznia rozpakowane w 100% :-)

Do góry