Witam jakaś taka nijaka
Wieczór nadszedł, więc już ledwo chodzę. Muszę zaraz moje brzdące kłaść spać i nawet tego mi się robić nie chce
MAMAAGA jak będę roiła porządki w ubrankach w najbliższym czasie, to dam Ci znać jak jest z tą rozmiarówką. Z tego, co pamiętam, to Next jest jedną z firm, gdzie np. ubranka 3-6 są dobre na 3-4 miesiące, a nie dopiero na 5-6, bo tak jest z wieloma firmami. Ja na 5-6 miesięcy kupowałam już te na 6-9.Jeśli bardzo Ci zależy wiedzieć to na już, to zajrzę do Nexta w najbliższym czasie, bo wybieram się w ramach zaliczenia mojej tygodniowej aktywności. Jutro lub pojutrze. Nie ma problemu
Super, że u malutkiej wszystko w porządku. Oby tak dalej!
Natal trzymaj się i dawaj znać o sobie chociaż co jakiś czas. W razie potrzeby oczywiście pisz. Poczytamy, poradzimy, może z dołka wyciągniemy. No i uważaj na siebie. Nikt i nic nie jest warte Twoich łez;-)
Skorupka tak jak MAMAAGA w przypadku takich bóli Nospa, magnez i do wyrka. Powinny przejść. Teraz dzidziuś już jest spory, więc macica musi na prawdę się porozciągać. Ważne, że przeszło!
Elisse nie ma pojęcia od czego zależy ten ból spojenia. Na pewno w grupie ryzyka są kobiety rodzące któryś raz z kolei, kobiety ciężko pracujące fizycznie przed ciążą, podobne problemy w poprzedniej ciąży, duży przyrost masy przed ciążą. Aby temu zapobiegać dobrze jest wzbogacić dietę o żelatynę, czyli np. galaretki mięsne, deserowe, cista typu sernik na zimno. Na pewno też stężenie hormonów ma duże znaczenie. U mnie na bank zadecydowały 3 pierwsze z wymienionych przeze mnie czynników.
Marta daj znać, co Ci powiedzą na wizycie.
Agaagagaaga gratuluje udanego zakupu butków:-)
Anetka jeszcze przyjdą w tej ciąży noce, kiedy będziesz lulać jak małe dziecko. Zobaczysz;-)
Emilia już sobie przypomniałam jak to faktycznie było z tą książką ciążową
Trzymaj się i wcale Ci się nie dziwię, że tęsknisz za mężem. Ja tez nie lubię jak mój gdzieś wybywa.
Miłego wieczorku życzę wszystkim!