Magda_z_uk z tymi ciuszkami spokojnie. Na razie nie kupuję a zbieram kasę. Przy okazji a jak będziesz w sklepie Nexta to tylko zerknij czy te ciuszki są faktycznie takie ładne jak w katalogu, będę dozgonnie wdzięczna. Bo koszulka którą kupiłam nową na allegro jest 3-6 ale jak dla mnie może na 4 m-ce, strasznie mała mi się wydawała ale pomyślałam że już zapomniałam jak dzieici malutkie wyglądają. Nawet umówiłam się do koleżanki która ma 5 -cio miesięcznego synka i jemu chciałam poprzymierzaćKatar mi przeszkodził w odwiedzinach. Pajacyki ze smyka kupiłam jeden w rozmiarze 56 drugi 62 i różnica między nimi jest znaczna.
Co do smoczków trójprzepływowych to może jeszcze dorobią. Te butelki to nowość a nasze ssaki jeszcze w brzuchach siedzą i nim będziemy tych butelek faktycznie potrzebować to minie jeszcze trochę i może pojawią się na rynku.
Ajfa-Anetka i Emilia smutki precz kochane. Życzę polepszenia chumorków.
Co do smoczków trójprzepływowych to może jeszcze dorobią. Te butelki to nowość a nasze ssaki jeszcze w brzuchach siedzą i nim będziemy tych butelek faktycznie potrzebować to minie jeszcze trochę i może pojawią się na rynku.
Ajfa-Anetka i Emilia smutki precz kochane. Życzę polepszenia chumorków.