elisse no dziwni ci ludzie w Jobcenter, ale juz mam ich gdzies, sami powinni isc na zasilki dla umyslowo opoznionych, mam ten formularz z internetu, tylko musze go jeszcze skserowac, bo moj F mi go tak wydrukowal, ze co druga strona jest do gory nogami, no i sie boje, ze ci cio beda rozpatrywac moj wniosek moga sie nie polapac, bo to moze byc dla nich za trudne
Moze nastepnym razem poprosze o wyniki krwi, zeby mi je wydrukowali. Upatrzylam pare rzeczy, np rozek, okrycie kapielowe, spiworek, ale jeszcze nie kupilam, teraz szukam takich rzeczy jak pieluchy tetrowe, itp, chcialabym jak najwiecej rzeczy kupic od tego samego sprzedawcy, wiec porownuje. Mam nadzieje, ze szybciutko dostaniecie ten kredyt.
bilkabdg dzis jak bylam w pracy to przez okno widzialam, dziewczyne z takim wozkiem bardzo podobnym do tego Twojego, w kolorze intensywnym niebieskim i musze przyznac, ze byl sliczny i nie moglam wzroku oderwac, bo tutaj to wszystkie wozki na jedno kopyto - czarne i z malymi kolkami. I w ogole rzadko kiedy widze wozki z gondolka, bo tu zawsze woza te maluchy w fotelikach.
marta87 ja poza ciuszkami to prawie nic nie mam, ale pazdziernik chyba uplynie pod znakiem zakupow :-)
agaagaaga14 zakup butow to u mnie zawsze ciezka sprawa, wiec gratuluje udanego zakupu! Ja tez sie nastawiam na te AVENT NATURAL. Tzn chyba kupie ten laktator, teraz jest na promocji w Mothercare za 20£, wiec wychodzi jak z allegro, nie jestem pewna czy ta butelka w zestawie jest antykolkowa, bo nie pisze, ale wyglada dokladnie tak samo. Co prawda moj F jak widzi laktator to sie strasznie krzywi i chyba go przeraza to urzadzenie, ale co ja poradze, nie takich rzeczy sie na oglada
a poza tym nie bede ta maszyna cyca doic na jego oczach jak go to odraza. Ja myslalam i myslam nad tym smoczkiem co pisala Magda, ale ze poki co sie nastawiam, ze bede tej butelki uzywac do mojego mleka to wybralam ta NATURAL, a jak nie wyjdzie i bede dawac sztuczne mleczko i kaszki to wtedy kupie tamten.
skorupka mnie tez dzis cos podbrzusze troche boli, takie mialam wrazenie jakbym sie mega przejadla i brzuch mial mi sie urwac, chociaz nic takiego nie jadlam i mysle, ze poprostu rosnie i przez to ten bol
, Dobrze, ze juz Ci przeszlo.
MAMAAGA no to juz nie ma najmniejszych watpliwosci, ze bedzie corunia :-) My sie teraz zdecydowalismy na bezowy kolor wozka, mysle ze tez beda do niego wszystkie ubranka i kocyki pasowac. Podobaly nam sie niektore czarne ale z dodatkami, ale mysle ze jak sie przeprowadzimy do Wloch to w takim czarnym moze byc za goraco.
Emilka nie doluj sie, maz niedlugo wroci i wyprzytula za wszystkie czasy! Dlugo bedziesz pracowac az do 20 grudnia.
januarka super, ze maluszek tak kopie. Ja dzis wolalam kolezanke w pracy zeby tez poczula, moja mala zawsze kopie jak pije zimny sok pomaranczowy.
Marzenixx kochana mi po jednym dniu ciezko ogarnac co tu sie dzieje. W skrocie Ci napisze, ze polowa jest chora
bilkabdg hmm to moze jeszcze pomysle nad tym rozkiem, ale ze spiworka to tez szybko wyrosnie, no to juz nie wiem sama, strasznie mi sie te spiworki podobaja