reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

dobry wieczorek ;-)
bilkabdg powodzonka na zakupach ;-) pochwal się jutro co tam upolowałaś ;-)
mamaaga4 3mam kciuki za jutrzejsze badanie! czekamy na dobre informacje !:-)
januarka no to pierwsze zakupy za tobą :-) ja na pieluchy planuje polować tak od listopada bo póki co mam pełne kartony ciuszków i innych rzeczy i już miejsca brakuje :-).. mama nadzieję że też na jakieś promocje trafie tych pampersów :-)
afja-anetka śliczna ta lampa :-) uwielbiam takie perełki :-)

wszystkim chorowitkom - DUŻO ZDRÓWKA!!! :-)
a ja dzisiaj też troszkę pochodziłam - ogólnie dzień spędzony z mężusiem :-) czyli miło spędzony czas ;-)
zaraz uciekam spać bo jakoś zmęczona jestem.. mała daje o sobie znać - bryka w brzuszku także jestem przeszczęśliwa :-) miłej nocy mamusie ;-) do jutra !

reklama
Januarka ja też właśnie najczęściej wybieram takie z górami albo jakieś ładne budowle zamki:tak: mam kilka pudełek w domu do ułożenia więc moze się niedługo zabiore za to:))
aninek jak widziałam twój brzusio to chyba raczej troszke większy będzie, nie aż tak bardzo, tak wywnioskowałam po twojej figurze bo szczupła jesteś:) więc może waga aż tak ci nie skoczy do góry;-)
elisse no zabalował troche, ale wstał jak go obudziłam i obiad był na czas:-D
Anetka fajowa ta lampa, myśle że nawet do małego pokoju będzie ok :tak:

u nas dziś leniwy dzionek, M potem mi się przyznał to na górze w łózeczku był o 6.30:sorry2: z imprezy wrócili po 4 i jeszcze u nas siedzieli z kumplem, na mieście spotkali kolege mojego M z dwiema koleżankami i właśnie w salonie sobie popijali, a ja oczywiście kamiennym snem spałam i nic nie słyszałam by ktoś siedział w salonie:sorry2: ale wstał, zrobił na obiad papryki nadziewane miesem mielonym z pieczarkami i cebulką, tyle że tej szafki już dziś nie miał siły skręcać to jutro po pracy będzie robił:-pno i jakoś minęło, pogoda za oknem w kratke, wiec siedzieliśmy w domku. Jutro ide do GP po zwolnienie a potem do pracy im to zanieść i dowiedzieć się jak z tym moim urlopem, to pójde od razu do job centre po formularz i sobie od razu wypełnie, a wysle im dopiero za dwa tygodnie, jak będę juz mogła:)

witam z rana ;)
Mamaaga zdrowka zycze,na cieknacy katar polecam wode morska-mi pomoglo.juz tak nie cieknie.ale gardlo mnie nadal boli jakbym miala tam zyletki,przelykac nie moge szczegolnie z rana.
chyba rzeczywiscie musze zaczac lykac jakies witaminki z magnezem,bo coraz czesciej mam te skurcze nocne lydki.szczegolnie prawa.
milego dnia

Cześć dziewczyny ! ;) życzę każdej szybkiego powrotu do zdrowia ! :)

Puknął mi dzisiaj 27 tydzień ! Jeeju jak to leci !!

Pędzę na 11.00 do lekarza, zobaczymy co powie na te moje okropne wyniki :( Trzymajcie kciuki żeby mnie czasem do szpitala nie wysłał ! :-(

witajcie !!!
ja chora jestem, wczoraj z luzka nie wychodzilam, dobrze ze gardlo boles przestalo!! ale smarkam blehh brzuch mnie boli juz od tego.
Powodzenia na wizytach!!!

reklama
Do góry