Cześć dziewczynki
Nie odzywałam się, bo coś mi net padł wczoraj
Ogólnie wszystko w porządku. Samopoczucie bez rewelacji, ale ważne, że nie jest gorzej. Wczoraj odwiedzili nas znajomi i tak żeśmy się zasiedzieli, że poszłam spać o 2 w nocy
Dziś mam za to za swoje, bo mnie boli masakrycznie głowa i w ogóle jakaś do dooopy jestem
Mama jest kochana. Nawet na chwilę usiąść nie może, bo dziewczynki ja okupują non stop, ale powtarza mi, że dla niej to przyjemność, a ja mam odpoczywać. Oczywiście wczoraj już nagotowała gar gołąbków, zrobiła pyszna sałatkę i moje ulubione śledzie....Nic, tylko jeść i niech pupka rośnie
Marzenixx dobrze, że się w końcu odezwałaś. Daj znać, jak tam synuś? Lepiej już się czuję? Ząbki poszły?
Januarka cieszę się, że mogłam pomóc z butelką. Wiadomo, że nie wszystkim pasuje to samo, ale ja jednak po kilku próbach czegoś nowego, już po raz kolejny wybieram Avent. Fajnie, że trafiliście na promocje pieluszek. Ja poluję i jakoś 1 i 2 nie widzę w żadnej fajnej promocji. Zawsze są dopiero od 3
. Super, że słyszałaś dziś swojego maluszka. Niech rośnie zdrowo, a Tobie życzę poprawy samopoczucia!
Anetka ja mam hemoglobinę ładną, ale u mnie podają w innych jednostkach niż zazwyczaj w Pl. Mam 32 mmol/mol przy normie 20mmol/mol - 42 mmol/mol. Znalazłam jednak coś o normach i wklejam poniżej.
"Drugim co do ważności parametrem po stornie czerwonej morfologii jest stężenie hemoglobiny (Hb). U kobiet powinno zawierać się w przedziale 12-26 g/dl (u ciężarnych normy są niższe: 11-14 g/dl), u mężczyzn 14-18 g/dl. Spadek stężenia hemoglobiny oznacza niedokrwistość (anemie)."
Ta lampa z hipciem rewelacyjna!
Ada bezlitosna jesteś dla swojego męża
Chop biedny chciał se pospać, a tu go do garów zaprzęgli
Daj znać, jak się coś ciekawego dowiesz odnośnie macierzyńskiego
Patinka ciesze się, że mogłam się przydać;-) Daj znać, jak tam po wizycie u lekarza. Zdrówka Ci życzę!
Biłka świetna ta zawieszka do smoczka! Uwielbiam takie proste, ale jednocześnie ciekawe rzeczy. Wkurza mnie, że tu w Uk maja te zawieszki jakieś takie dziwne
W ogóle nie podobne do tych w PL. Będę musiała dopisać je do listy rzeczy koniecznych z Pl.
MAMAAGA zdrówka Ci życzę przede wszystkim! Kurcze no, nikogo nie omija ta zaraza
Oj tak, świat jest bardzo mały. Fajnie, że trafiłam na kogoś ze znajomych stron. Na Kosarzynie często bywamy, a w Zielonej Górze prowadziłam Ciążę z Nikusią do 4 miesiąca nim zjechaliśmy z powrotem do Uk. Fajnie by było się kiedyś spotkać. W końcu te kilka miesięcy klikania to nie byle jaka znajomość;-):-)
Natal jak się słońce czujesz? Oby się nie rozwijało to paskudztwo. Szybko wracaj do zdrówka!
Marta faktycznie bardzo ciężko jest z tym bólem na stojąco ubrać np spodnie (albo zdjąć). Ja już powoli nabieram pewnych nawyków, typu siadanie przy pewnych czynnościach, co by ból mi nie podcinał kolan. Byłaś gdzieś kochana, żeby sprawdzić jak duże jest rozejście? Jakieś usg? Pomyśl o tym, bo dobrze wiedzieć, czy jest jeszcze w miarę, czy już na prawdę trzeba się bać. Uważaj na siebie
Green flower masz absolutna rację. Nosi mnie
Ja już mam taka naturę, że nie usiedzę, a jeszcze praca i 2 małych szkrabów przyzwyczaiła mnie być w ciągłym ruchu. Wiem, że muszę uważać, że mi nie wolno, ale jakoś nie umiem. Mąż mnie za to skutecznie hamuje, kiedy straszy, że zawizie mnie do szpitala i tam mnie położą do łóżka
To zawsze działa i siadam w spokoju na dupce
Mila dobrze, że zostałaś w domku. Wykorzystaj to i podaruj sobie odrobinkę luksusu;-) Wracaj szybko do zdrowia!
Aninek gdyby mamy u mnie nie było, to bym Cie ukarała za te pierogi.....tak mi smaka robić
Ale na szczęście mama jest i będą za kilka dni i z mięskiem i ruskie
Elisse marzy mi się taki świeżutki pączuś z polskiej cukierni...echhh....nawet jak sama zrobię, to są nie takie jak z cukierni. Super, że mogłaś poplotkować z koleżanką:-)
Wszystkie oczywiście pozdrawiam i życzę Wam miłego popołudnia/wieczorku!