Witam z rana
Dzisiaj wstalam ok9
W koncu dluzej pospalam, zaczytalam sie wczoraj nie mialam sily kazdej z osobna odpisac postaram sie nadrobic dzisiaj
Magda z uk Ale fajnie dzieciaczki napewno sie ciesza na przyjazd babci, to teraz kochana lez i odpoczywaj, a mamusia pomoze wkoncu tez napewno nie czesto wnusie widzi takze sie nimi nacieszy
A i dziekuje za dokladniejszy opis butelki, jak tylko zaczynam sie rozgladac za butelkami to widze aventy najczesciej, teraz juz wiem jaka wybrac dzieki z apomoc
ada1989 rozumiem, ze nie mialas nic zlego na mysli piszac o Slowakach, ja tylko chcialam podkreslic swoje odczucia zwiazane z tym narodem, wierze,ze zapewne spotkalas takie przypadki jak opisalas w koncu po calym swiecie one chodza
Ja zas spotkalam sie z takimi narodowosci czeskiej
Co do lumpeksow to i w pl mozna fajne znalezc, ja zadko zagladam, ale juz ostatnio pisalam tak po drodze zajrzalam bo duzo ludzi bylo i kupilam za ok100zl ciuszkow dla malucha niektore z metkami nawet h&M bardzo dobrej jakosci i niezniszczone gora raz uzywane, normalnie w takim sklepie kupilabym ze dwie 3 pary spioszkow w tej cenie, a tam kupilam cos ok20 pajacykow, koszulek spioszkow itp
Puzzle przypomnialas mi i narobilas ochoty na nie zakupilam jakis czas temu takie spore z ladnym widokiem i z braku czasu leza na polce, ale chyba sie zanie wezme niebawem dla relaksu, ja zas ostatnio troche za krzyzowki i wykreslanki sie chycilam,ale szybko sie znudzily, pozyczylam tez fajna ksiazke w bibliotece na nieprzespane nocki (ostatnio znow sie budze kilkakrotnie bo maluch na pecherz naciska).
aninek heh tez fajne z tym nazwiskiem kolezanki
Nawet w pl sa ciekawe ja pracowalam jeszcze niedawno z osoba o nazwisku "Fiut" - co jak co ale ja bym ubiegala sie o zmiane chyba heheheh
A co do kurtki swietna sama bym sobie chetnie kupila, ale przyznam cena tez dosc wysoka, ja mam plaszczyk na zime niestety zwezany w pasie wiec w ciazy nie wejde, ale u mnie z tym terminem to tak ze i gdzies na swieta juz moze byc bo 1 stycznia to taka przelomowa data, wiec chyba nie bede kupowac kurtki zimowej tylko jakis cieply polar,zapewne w grudniu i tak malo wyjde a w pl sniegi przewaznie po swietach, wiec jakos przejde mam nadzieje w cieplych bluzach i swetrach
-caroline- zgadzam sie niewielki wybor tych ciazowych kurtek i w wiekszosci worki na ziemniaki :/ idzie znalezc cos fajnego jak np znalazla
aninek, ale takie tez niestety maja swoja cene :/
marta87 lez i wypoczywaj, jesli podejrzewasz,ze to rozejscie miednicy lepiej dmuchac na zimne za wczasu dla dobra dzidziusia
biłkabdg tez niedawno zamowilam na allegro troche drobiazgow dla maluszka wyszlo taniej od jednego dostawcy, takze kupilam smoczek 0-3 narazie jeden sylikonowy,zawieszke z konikiem,woreczki na zuzyte pampersy, termometr do kapieli(tego sama tymczasowo uzywam,aby nie kapac sie w zagoracej wodzie), szczotke do mycia butelek i gruszke do noska, za wszystko dalam niecale 50zl, w sklepie wyszloby ciut wiecej
Alicja32 Szybkiego powrotu do zdrowka zycze.
Moja mama na jesien zime przygotowywuje taka miksturke do picia dwie lyzki dziennie(ktora ja bardzo lubie i moglabym pic po szklance na dzien,ale niestety czosnek w tak duzej ilosci nie jest zbyt zdrowy dla zoladka) Nie wiem czy mozna pic tak w ciazy, o to musicie zapytac lekarza, ale w zapobieganiu i w przeziebieniu to dobre lekarstwo naturalne wiec napewno mozecie dla swoich mezow i rodzin przygotowac: do sloika z woda po ogorkach kiszonych wciskamy cala glowke czosnku i tak lyzke rano i wieczorem
Alicja32 ja tez niestety tylko w drobnych pomocach przy wykanczaniu domu moge pomagac, a szkoda bo ja uwielbim malowac sciany nawet panele klasc i skrecac szafki ipt rzeczy, ale dla maluszka musze ciezkich prac unikac
Gratulacje dla kuzynki, tak bedziesz miala kompanke do spacerow z maluszkiem, oy w tej ciazy nie musiala tak duzo lezec i wszystko bylo dobrze
Patiinka Tobie rowniez zycze szybkiego powrotu do zdrowka
elisse no tak ciekawe sa te podobienstwa w wysrazach znaczace u nas zupelnie cos innnego niz w innych krajach
Przypomnialam sobie tez jak w cz jedna dziewczyna chciala abym jej kibel podala heh chyba 5 razy pytalam co???? jak kibel???? dopiero ktos z pl mi mowi ze to wiaderko ;p
agaagaaga14 ale sie usmialam czytajac o tym wozku, swoja droga na zdieciu faktycznie nie wyglada na az taki tragiczny hehehe, a cena no niezle licytacja idzie w gore heheh
Afja-Anetka nareszcie odpoczniesz przed porodem
I szwagierka nie bedzie ci przysparzac dodatkowego stresu
Ale sie rozpisalam dzisiaj
Milego dnia dziewczyny