reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

dziewczyny tak mi przykro :(
[*] trzymajcie sie dacie rade
ja nie powiem przeboje mam nie samowite z lekarzami... dziś w koncu po ponad 2 tygodniach dodzwoniłam sie do lekarza i wizyte mi wyznaczył na 9 lipca!!!! szok :szok: ale tak bardzo chce by prowadziła moją ciąże ze poczekam umówie sie miedzy czasie na jeszcze jedna wizyte prywatnie zrobię już prenatalne i dalej będzie z górki :)
coś wspominałyście o miesie ja go wogóle nie mogę... :( odrzuciło mnie strasznie ale juz na to nic nie poradzę..

reklama
dziewczyny pamietajcie czy jesli chcemy sie załapac na becikowe musimy miec pierwsza wizyte przed 10tc:)??

ja dzis nie mam apetytu....zjadłam 1 kromke chleba i pare dkg truskawek i nie mam ochoty na nic wiecej....pewnie to stres przed wizytą....

Basiu, Agatko tak mi przykro, wiem jakie to przykre uczucie

Kaja nie martw sie o zmiane objawow, ja dopiero wczoraj zaczelam tak naprawde odczuwac ciaze: wymioty, naprawde czeste parcie na pecherz, ogromna sennosc i ogolne zle samopoczucie. To moja 3 ciaza i kazda byla inna. Moja pierwsza wizyta bedzie 7 czerwca i to tylko badanie moczu i wywiad. Pierwsze usg ok 12 tyg. tez moglabym sie zamartwiac kazdym bolem i zmiana ale wiem ze stres to wlasnie to co najbardziej zaszkodzi zarodkowi. Co ma byc tto bedzie NIESTETY
Pozdrawiam

martex: Nie wiem skąd takie myśli, może przez tą pochmurną i posępną pogodę. Oczywiście jestem dobrej myśli, w niedzielę słyszeliśmy i widzieliśmy serduszko (a możliwe, że 2). Mam tylko nadzieję, że taki przemiły obrazek będzie też na następnym usg, które nie wiem kiedy będzie. Pierwsze spotkanie z położną mam 11.06, a skan robią tu między 12 a 14 tygodniem.

Cześć kobietki :)

postanowiłam się wprosić :)

Jestem w ciąży, pierwsze usg miałam robione 24 maja i lekarz stwierdził że ciąża ma 4-4,5 tygodnia ( zdjęcie w galerii wątkowej) , dokładny wiek ciąży ma określić 8 czerwca . Problem z ustaleniem dlatego , że mam bardzo nieregularne miesiączki i w sumie to nie znam dokładnej daty ostatniej... :p

ooollcciiaaa gratuluję i witam w naszym gronie ! :)

Dziewczyny ja dzisiaj tak dużo zjadłam, że ledwo się ruszam ... brzuch mi wysadziło jak w 5 miesiącu ;D Sama zjadłam prawie kilo truskawek! i tak mnie do mleka ciągnie, że 3 szklanki dziennie piję. A kiedyś za mlekiem nie przepadałam w ogóle, chociaż ciepłego nie lubię do teraz :)

Ja rano mam tak, że na śniadanie nie zjem nic innego niż płatki kukurydziane z mlekiem :)
Jak tak czytam wasze wypowiedzi to zaczynami się denerwować czy wszystko jest dobrze...najchętniej dzisiaj poszłabym na wizytę żeby to sprawdzić.

reklama
Kaja mysle ze to wina hormonow te czarne mysli
ja dzis sie skusilam po pracy na zapiekanke z baru i jak zjadlam tak potwornie mnie zoladek rozbolal ze teraz do siebie dochodze tak mi niedobrze :/ eh

ide poczytac jak wizyty dziewczyn

Do góry