reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
ja mam dziś dużo stresu i boję się, że źle wpłynie na maleństwo, okazało się, że z dnia na dzień zamykają przedszkole mojej Izy... i nie wiem co zrobić z mała od rana szukam czegoś nowego ale wiecie jak to jest, człowiek chciałby sprawdzić co i jak i do tego ceny też są zaporowe jednak...

objawów ciąży poza bolącymi piersiami brak i podobnie jak Wy zaczyna mnie to martwić, szczególnie że w pierwszej ciąży wymiotowałam jak kot, że tak brzydko powiem;/

bella z moich doświadczeń wynika , ze każda ciąża jest inna i kazde dziecko inne :) więc wszystko jest pewnie dobrze , a brak nudności i wymiotów traktuj jako zadośćuczynienie za pierwszą ciążę :). Moje nudności w tym tygodniu sie nasiliły , a w zeszłym już ich prawie nie było. O dzieci też się martwię . Ja już przeżywam takie rozstania dwutygodniowe ( wyjazdy na zieloną szkołę ) - to dopiero jest czad ! Mówię Wam ! Ale staram się hamować moje nadopiekuńcze instynkty bo wiem , że dzieciaki chcą samodzielne być i "troskliwa mamusia" w końcu zacznie je strasznie wkurzać. Oj macierzyństwo to najtrudniejsza sprawa w życiu... ale ile radości....

titilaya.. ja tez myslałam tak jak ty, ze strach dziecko gdzis zostawicni jak ja sobie z tym poradze.. a tutaj czasem Aske podrzuce do mamy hahah i mam chwile dla siebie:) zwłaszcza ze moje dziecko gada na okrągło, czasem nawet przez sen nawija..:)

bella powodzenia w szukaniu przedszkola..

Córcia wczoraj wróciła taka inna, jakby doroślejsza hahaha 4 dni jej nie widziałam.....

Bella u Ciebie chyba jeszcze czas na rewolucje zoladkowe ;) 6 tc zaczynam, mi juz 8 leci i dalej nic

aaa i wizyte mam we wtorek przed 19 ;) trzymaj cie &&&

Milusia83 jak nie uda mi sie zrobic usg przed wyjazdem zdecydowanie wykonam go w polsce. A tak orientacyjnie to ile płacicie za wizyte ? Mam na myśli taką jednorazową bez żadnych skierowań poprostu kuknięcie na fasokle :-)

Gocha u mnie jedna cena wizyty 180 zl! podgląd na każdej wizycie, tylko pewnie te dodatkowe USG będą płatne osobno, tego jeszcze nie wiem bo nie bylam:(

Cześć dziewczyny! Chciałam się przywitać i przyłączyć do Was:tak: termin porodu mam na 12.01.2013 tylko,że u mnie może wydarzyć się to wcześniej-mam w brzuszku bliźniaki:-)

Kochane Kobietki :-)

Odwołuję to co napisałam wczoraj na temat objawów. Dziś mam takie mdłości od rana, że ledwo żyję. Teraz troche mniejsze, dlatego korzystam z chwili i piszę do Was. A rano tak mnie piersi bolały, że poezja. Także dziś nie mam żadnych wątpliwości.

gieniek: Witaj w naszym gronie :) Gratuluję 2 serduszek. U mnie jest poważne podejrzenie, że też są bliźniaki. Czekam na następne usg i wtedy okaże się czy nadal są 2 czy to syndrom znikającego bliźniaka.

reklama
Serdeczne gratulacje podwójnego szczęścia gieniek życzę bezproblemowej ciąży:happy2:.
Dziewczyny w też tak szybko się męczycie? Byłam na zakupach myślałam że nie dojdę do samochodu. W pierwszej ciąży męczyłam się tak dopiero pod koniec 6 miesiąca a tu dopiero 8 tydz
ticker.php

Ostatnia edycja:
Do góry