reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2013 :))

Agaagaaga ja to samo, wszedzie na piechotke smigalam a teraz ledwo po schodach do WC sie wdrapuje i zaraz zadyszka. Tez sie nie moge doczekac az bede mogla znow sobie pochodzic i na silownie sie wybrac..

Januarka czop w calosci nie musi odrazu odejsc, moze odchodzic po kawalku. Nie boj sie, bedzie wszystko dobrze, jestesmy z toba myslami. Dasz rade :)

Ostatnia edycja:
reklama
januarka ja za wiele nie pomogę bo sama nie wiem, ale jak nie jesteś pewna czy to wody to tez myślę że lepiej to sprawdzić w szpitalu...nie wiem jak daleko macie do szpitala w razie czego... W każdym razie trzymam kciuki, żeby wszytko poszło dobrze i szybko jeśli to już to:tak: Powodzenia!!!

kurcze, chwilę mnie nie było a tu znów takie newsy!
domiska gratulacje wielkie:-)

januarka trzymam &&&& za Ciebie!!

mnie tez cos dzisiaj bralo ale jakby ucichło, obserwacja jednak nadal trwa bo mały nie kopie tylko mi się wypina w dziwnych dla mnie pozycjach.. wod brak, bolec tez mnie nic nie boli no moze troszke sie brzuch spina ale jakiegos bolu nie odczuwam ogromnego.. czy Wy mamy mialyscie jakies takie sygnaly przed porodem? a i byłam juz dzisiaj 3 razy w toalecie i mam caly czas wrazenie ze dalej sie do konca nie wyproznilam taki dziwny ucisk mam.. czy ktoras z Was miala cos takiego tuż przed?

Dobra mamusie ja sie powoli zbieram sprawdzic torbe i chyba jeszcze dzisiaj pojedziemy sprawdzic co sie dzieje bo niepokoi mnie ten leciutki kolor, trzymajcie kciuki odezwe sie kilka numerow w tel mam wiec postaram sie do ktorej z mamus napisac co i jak.

Patiinka dokladnie dzisiaj mialam tak napiety brzuch dosyc dlugo,ale bez jakichs tam skurczy jak na okres, a jesli chodzi o te dziwne pozycje od kilku dni tez tak mialam jakby maluch byl juz troche zaduzy aby sie pomiescic, tez jestem wystraszona czemu takie dziwne pozycje przybiera bo to az nieprzyjemne :/ A ucisk na pecherz to juz dosyc dlugo u mnie trwa ide do wc a tam dwie krople ledwo wyjde i znow musze :/

Ostatnia edycja:
Melduję się wieczorem:happy:

Myśmy właśnie wrócili od mojej psiapsióły. Nie chciało mi się nigdzie iść, ale jej mąż obiecał, że mi rozłoży kanapę i upiecze pyszne ciasto cynamonowe, więc się skusiłam. I dobrze, bo nagadaliśmy się, dziewczynki się wybawiły z jej roczną córeczką, a ja przynajmniej na trochę mogłam przestać myśleć o problemach.No i plus taki, że idąc do niej, nie muszę wyglądać nie wiadomo jak, czyli pełny luz:-p Wieczór zaliczam do udanych:-)

Aninek
wiesz, jak coś to dam Ci mój numer konta:-p Rozbawiłaś mnie:-D Ale tak na poważnie, to normalne, że masz je wcześniej. Zawsze jak jakiś bank holiday wypada w tygodniu, to wszelkie tego typu zasiłki są wypłacane przed czasem. Ehhhh....mnie pewnie czeka długa przeprawa z tymi pieniędzmi:baffled:

Emilia
trzymam kciuki by córcia jednak poczekała! Ja wciąż powtarzam, że nie mam czasu teraz rodzić, ale czy Marcelek weźmie to pod uwagę?:cool2:

Patinka kochana, toż to już czas u Ciebie, więc bądź gotowa na wszystko. Ja trzymam kciuki, aby było tak, jak tego chcesz;-)
Co do tych objawów, to ja tak miałam wczoraj. Wszystko jednak minęło po nocy i trwam nadal w dwu paku:happy:

Ala a Ty nie chcesz karmić piersią? Pytam odnośnie tego mleka. Wiesz, ja świadomie wybieram butlę od razu, ale jednak mleko zwyczajne, bo z doświadczenia (po Nice)wiem, że lepiej wprowadzać normalne mleko. Dopiero jak się nie przyjmie, to warto szukać innego.Może dokup jeszcze jedno zwykłe i zobaczysz, jak będzie? Tymi wodami bym się w takim układzie nie martwiła. Gdyby maluszek mniej się ruszał, to wtedy może podjedź na IP. Ale jak wszystko w miarę ok, to czekaj spokojnie. Będzie dobrze:-)

Magdus to na pewno tylko gorszy dzień. Bądź czujna, ale bez paniki. Cokolwiek się wydarzy, będzie dobrze:happy: Zdrówka dla córci życzę!

Mum też myślę, że to jakiś wirus, bo podobno coś znowu szaleje w Uk. Uważaj na siebie, a na bank dotrwasz do terminu. Zdrówka życzę!

Januarko
a ja mam nadzieję,że jak już synek się pojawi na świecie, to zapomnisz o innych problemach i żadna deprecha Cię nie dopadnie. Owszem, babyblues pewnie na krótko tak, ale nie deprecha. Z całego serca Ci tego życzę:-)
Doczytałam teraz....na bank się zaczyna, ale czekaj jeszcze. Lepiej w domu niż w szpitalu później czekać Bóg wie ile. Będzie dobrze. Trzymamy kciuki za Ciebie:-) Ja pewnie bym pojechała jak się zaczną skurcze, albo jak do rana nic więcej się nie wydarzy.

Marzenka
no ja też byłam zaskoczona tą wagą. Zazwyczaj jednak idzie lekko w górę, a tu taki spadek...pewnie jutro wszystko wróci do normy:baffled::-)

reklama
Do góry