reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Halo sa tu jakies mamusie? dziewczyny u mnie chyba sie zaczyna, lekko ze mnie chlusnelo nie wiem czy to czop czy wody ale zaczynam sie martwic bo lekko jakby pomaranczowe rozowe, czy tak wyglada czop? maly sie malo rusza,ale sie wierci nie wiem co robic boje sie czy to tylko czop czy wody brudne(ale polozna mowila zeby tylko zielone nie byly)chyba pojedziemy do szpitala narazie jeszcze czekam, maz sie cieszy ja sie cala trzese..........

reklama
bilkabdg cos sie dzieje napewno albo to czop albo powoli odchodza mi wody, narazie czekam jeszcze brzuch jakby mniej napiety a maly jako tako leciutko ale sie rusza, jej dziewczyny przerazona jestem :/

Januarka &&&& za Was :) Na spokojnie do szpitala- nawet jeśli to nie to, a chyba to to :p to w szpitalu Ci to wyjaśnią ;) więc czekamy na kolejną grudniówkę styczniową :p Trzymaj się kochana będzie dobrze:) Siostra mówiła, że u niej czop tak wyglądał właśnie taki różowawy glut za przeproszeniem ;)

Tylko mi to wlasnie na zaden"glut " nie wyglada a tak jakby woda ze mnie lekko wylala w takim baaardzo delikatnym zabarwieniu moze troche bardziej kleista. A ostrzegalam dzisiaj rodzinke, maz wybral imie David pozniej zorientowalam sie ze jutro wlasnie obchodzi imieniny, czulam ze ten wybor to moze byc jakis znak :/ Tak jakby raz chlusnelo lekko i cisza, polozna mowila,ze aby nie jechac odrazu przy odejsciu czopu bo tylko meczarnia w szpitalu wiecej godzin niepotrzebnie, jechac odrazu jakby wody zielonkawe byly,a tak niema co sie spieszyc wiec puki czuje ruchy jeszcze czekam, ale napewno nie zasne..... Dziekuje mamusie ze jestescie ze mna szukam wiecej informacji na temat czopu w necie i powoli sprawdzam torbe i czy wszystko co potrzeba jest.

JAnuarka czop to taka jakby galaretka, moze byc takiego slomkowego koloru, podbarwiona na rozowo od krwi. Mi czop odszedl a urodzilam dopiero 12 dni po tym ale oprocz czopu nie dzialo sie nic innego, zadne wody ani nic. W twoim przypadku jesli wydaje ci sie ze odeszly wody to moze lepiej jedz, albo poczekaj az zaczna sie regularne skurcze. Zalezy to od was jak dlugo chcecie zostac w domku. Wiadomo ze jak wod nie ma to latwo o infekcje. Nic sie nie boj kochana, skup sie na tym ze na koniec tego wszystkiego bedzie z wami was ukochany syneczek, jak tylko bedziesz go miala w ramionach zapomnisz o wszelkich strachach i obawach. Trzymam kciukaski.

januarka trzymamy kciuki za Was

Dzisiaj stwierdzilam z moim mezem ze wybierzemy sie na zakupy na nogach -spacerkiem he he Cale szczescie ze mamy markety blisko Przyszlam taka zmachana i zmeczona ze szok A pomyslec ze kiedys wszedzie chodzilam sobie pieszo Hmmm potrafilam tyle kilometrow zrobic Juz sie nie moge doczekac kiedy mi ten len i ta niemoc minie

reklama
green flower dziekuje za informacje, wiem napewno albo za kilka godzin albo z samego rana pojade narazie jakby sie troche ulalo i cisza zobaczymy co dalej powoli sie zbieram, ale sie boje....
EmiliaM bylo mtego troche malo dlatego nie mam pewnosci do konca narazie nie leci nioc wiecej, oj chcialabym aby to byl czop i te dwa dni wytrzymac jeszcze ;)

Do góry