reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2013 :))

Witam w swiateczny poranek :) Nie bede przynudzac co i jak ale powiem tylko sa to najgorsze swieta w moim zyciu a wczorajszy dzien caly przeplakalam dzisiaj nie zapowiada sie lepiej ;( Mowi sie ,ze jaka wigilia taki caly rok hmmm liczylam,ze gprszego jak 2012 nie bedzie,a jednak moze byc juz tylko gorzej :( Od wczoraj mam troche twardy brzuch,ael bez slurczy bolesnych i nie wiem czy mam zaczac sie martwic, wczoraj maluch ruszal sie dosc sporo po poludniu, jesli dzisiaj nie bedzie bo jak narazie zero ruchow to jade do szpitala bo troche mnie to niepokoi. Chcialam pojsc dokosciola, ale troche sie boje bo jakby nie bylo w kazdej chwili moga odejsc mi wody,a do tego dzisiaj beda tlumy wiec jesli juz udaloby mie sie usiasc zapewne niebardzo uda mi sie przez te tlumy przecisnac w razie co po cichutku, takze maz poszedl sam z moja mama.

Green flower Ale cudna data na urodziny :) Trzymam kciuki :)

reklama
Witam Was Swiateczne;)

green pewnie juz tulisz swoje malenstwo super;) To beda dla Was niezapomniane swieta;)

muuum a Ty dalej sie trzymasz w dwupaku ?;D

Widze ze u Was swieta ze skurczami ale te dzieciatka sie niecierpliwia ;D U mnie swieta spokojnie bez szalenstw wlasnie zajadam sie mojej roboty ciastem rafaello pycha ;D Mojego D to juz stres powoli dopada bo ciagle sie pyta jak sie czuje ? ;D

Życze Wam miłych spedzonych rodzinnych chwil na reszte swiat ;-)

Januarka witaj w klubie te święta też są dla mnie mega okropne dziś cały dzień przepłakałam wczorajszy wieczór też. Liczę że fatum 2012 skończy się z sylwestrem.
Mam dość, niech już przyjdzie koniec roku i ten beznadziejny rok się skończy.

Green gratulacje kochana dużo zdrówka dla Twojego synka i szybkiego powrotu do formy :tak:.

reklama
Do góry