reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

Cluue właśnie sprawdziłam tak jak Ty i też w momencie w którym powinno być 12 tygodni wyskakuje mi 10 tygodni i 1 dzień :dry: kurcze... a już myślałam, że znalazłam coś fajnego, strasznie się zachwycałam tymi przelicznikami

reklama
Cluue właśnie sprawdziłam tak jak Ty i też w momencie w którym powinno być 12 tygodni wyskakuje mi 10 tygodni i 1 dzień :dry: kurcze... a już myślałam, że znalazłam coś fajnego, strasznie się zachwycałam tymi przelicznikami

Ja też długi czas na nim się opierałam aż w końcu coś mi nie pasowało i się zawiodłam :( a szkoda ...

titilaya jestem podwujnie na nich zła gdyż wykupiłam sobie dodatkowe ubezpieczenie właśnie między innymi usługi ginekologa. Do tego namówiły mnie koleżanki które chwaliły się że już w 5 tygodniu mają usg i w ogóle dodatkowe badania, itd a tu co?? Nie mogę się doprosić o usg a wiązałam z tą kliniką wielkie nadzieje. Jestem zniesmaczona :crazy:

Dziewczyny,
A kiedy mówicie swoim starszym dzieciaczkom o rodzeństwie?
Ja jakoś nie mam pomysłu, kiedy dzieciom, kiedy w pracy...

titilaya dzięki za przepisik, jak dorwę tu ogórki i resztę potrzebną to napewno zrobię, u nas jest sporo polskich sklepów więc może uda sie wszystko kupić
kupiłam dziś truskawki i jak myłam posmakowałam jedna i tak mi zasmakowały że zjadłam wszystkie, teraz jestem zła na siebie że nie zostało nic dla dzieciaków , ale na szczęście kupiłam jeszcze arbuza i jeżyny więc będą zadowolone
na podjadanie kupiłam marchewki, trzeba jakos zabić głoda
Baśka_28 witaj i gratuluję
gocha1986 trzymam kciuki zeby jednak udało się z tym usg

Hej Kobietki, jak się dziś miewacie? :-)

Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie. Będzie nas w styczniu sporo :-) Super!

U mnie też jest piękna pogoda, ale w niedziele podobno ma już być deszczowo. Póki co korzystam i dużo czasu spędzam na zewnątrz, ale nie opalam się.

Dziś byłam u lekarza zakomunikować, że jestem w ciąży. Spotkanie z położną mam 11 czerwca i wtedy umówi mnie na usg. W niedzielę idę zrobić usg prywatnie, muszę się upewnić, że wszystko jest ok.

Na ogórki też narobiłyście mi smaku :tak:więc wybiorę się chyba na poszukiwanie ogórków. Póki co czereśnie i truskawki smakują rewelacyjnie w takie słoneczne dni.

Napady głodu już trochę odpuścily, za to 2 razy miałam już mdłości :eek: takie porządne.
A jak Wy się czujecie?

reklama
Do góry