reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

marta czasem czlowiek jak sobie pomarudzi to choc na chwilke mu sie poprawia humor;) ja rowniez czesto wstaje w nocy no ale nie az 7razy ;)

dorotqua ja tez sobie zapisuje co mam do zrobienia danego dnia bo z pamiecia teraz coraz gorzej. no i zycze cierpliwosci na swieta ;)

januarka to bezpiecznej drogi ;)

Kaja to udanych zakupow w ikei

reklama
Hejka

Wczoraj wieczorem jak zwykle zrobiłam sobie salaterkę owoców Przed tym objadłam się jeszcze ciasta drożdżowego (wyszedł rewelacyjny ) Po czym dosiadł się mój M i otworzył Ptasie mleczko Hmmm no i jak się tu nie skusić i nie poczęstować Zjadłam parę kostek a mój T zjadł całość Dziewczyny ino położyłam się do łóżka to myślałam że zwariuje Po raz pierwszy w życiu złapała mnie taka zgaga że szok Męczyła mnie pół nocy Masakra Obiecałam sobie że już nie będę tak mieszała jedzenia Przez tą zgagę jestem mega nie wyspana A dzisiaj czeka mnie wizyta u gina Mam nadzieję że tam nie zasnę ha ha

ada1989
zgadza się coś w tym jest że od pleśni czy grzybków na ścianie można mieć katar Moja koleżanka tak miała Dopiero jak usunęła tą pleśń to jej przeszło Dzwoń do spółdzielni niech coś z tym zrobią
Oby szybko Wam coś na tą pleśń poradzili
muuuum_to_be Powodzonka z lodóweczką żebyście jak najszybciej ją dostali

milusia83 zdrówka dla Ciebie i Twojej rodzinki

Miłego dnia Kobietki

Witam się czwarteczkowo.

Już po śniadanku, ale jeszcze w piżamce.
Czas wskoczyć w jakiś dresik i iść z psiakiem na spacerek.
Dzisiaj na godz. 18 jadę na wigilię w pracy. Także znowu dzionek zleci jak szalony, a jutro już piątek. I zaczną się przygotowania do świąt.
A jakie wy plany na dzisiaj?
Pozdrówki i miłego dzionka. Mykam na spacer z psiakiem.

czarni - nareszcie się wyspałaś :-) po takim odpoczynku pewnie masz teraz dużo zapału do pracy ;-) miłych porządków ;-)
agaagaaga14 ja też tak ostatnio miałam że najadłam się na noc i później problem :-D ale jak sobie przypominam te smakowitości to jakoś mi nie jest żal że tyle zjadłam :-D
EmiliaM mój to jak jest chory to piwko też lubi - tylko że wtedy robi grzańca żeby się rozgrzać i powiem Ci że stawia go to na nogi szybko :-D
kaja28 udanych zakupów ;-) i jak nie masz siły to podejdź do tych świąt na spokojnie.. jak to mówi mój mąż: wolę usiąść z tobą przy kromce chleba na wigilię niż masz wylądować w szpitalu z przepracowania i z powikłaniami.. także na spokojnie ;-) czego nie zrobisz to zawsze możesz wysłać swojego do sklepu.. teraz jest wszystko gotowe.. a za rok będziesz już sama wszystko robiła z małą niunią do pomocy :tak:
marta87 aż 7 razy?????!!!!! o matko! ja jak wstaję raz to już się morduję bo wybijam się ze snu.. masakra jakaś.. polecam sen w ciągu dnia bo innej opcji na przetrwanie nie ma :-( a forum po to jest żebyśmy naszym rodzinom życia nie zatruwały - kto lepiej nas zrozumie niż inna kobitka o tych samych dolegliwościach i problemach?!!:tak:

ja właśnie nastawiłam pralkę.. poprasowałam jedną stertę ciuchów :tak: a po świętach jak odpocznę troszkę biorę się za ciuszki małej ;-) już się doczekać nie mogę bo szafa już jest więc chciałoby się żeby się zapełniła tymi różowymi pięknościami ;-) ale posortowałam wszystko do prania więc wystarczy tylko do pralki wrzucić i poprasować :tak: wczoraj też przyszła do mnie przesyłka - kupiłam kocyk dla małej, butelkę tommee tippee tą małą (150ml), smoczek taki miniaturowy, tetrę i kilka innych drobiazgów :-) ale miałam radochę.. a mój jak zobaczył butelkę to stwierdził że taka mała :eek: wasi faceci też tak reagują ? :-) ale ten smoczek taki uroczy malutki normalnie już nie mogę się doczekać naszej małej niuni ;-)

dzien dobry :)

skorupka ogromne gratulacje! Spory okaz z tego Twojego syneczka :)

asiorreek moze Twojego faceta dopada po prostu panika, że to już. Nie ma sie czym denerwować spróbujcie pogadać i napewno będzie ok :)

milusia powrotu do zdrowka kochana! a co do zakupow to wiem o czym mowisz wczoraj caly dzien lezalam plackiem, nogi myslalam ze do du*** mi wejdą. Tragedia!

dziewczynki przepraszam ze ja tak pobieznie ale nadrobic Was z calego wczorajszego dnia to nie lada wyczyn :)

jeszcze na dodatek skóra na buzi mi wyschła, wyglądam jakbym miała jakiegoś liszaja :szok::wściekła/y: dzisiaj uslyszalam ze moge miec to od mandarynek a ostatnio faktycznie pozeralam kilogramami! Pomocy! Czym ja to moge posmarować zeby sobie poszło??

no to humorek mam jeszcze lepszy wózek dziś zostanie wysłany wiec moze jutro już u mnie bedzie :)
jupi mój prezent pod choinkę :-D nigdy nie dostałam nic lepszego ;-)
muzyka gra wiec biorę sie za porządki świąteczne :tak::-p

Hej kochane,
ja sie witam, biodra mi odpadają, maly już nie kaszlał nic, a nic, tempki nie ma, siedział 2 dni, właściwie wszystko przeszło....zatem idę chociażby na parenaście minutek z nim na dworek, jest mróz więc zdrowo......U mnie jak zwykle dla dziecka: echinasal, lipomal, tran, juwit C - zdziałały cuda...Ja jadę na prenalenie, ale dziś już luksus.....lekkko boli gardelko, ale tez biorę echinaceę...Mąż dalej chory, ale poszedł do biura...

Cześć
Jejku następna rozpakowana:-)
Skorupko gratulacje dla Ciebie i syneczka.
Ja tam nie mam zamiaru dołączyć do czołówki peletonu i dotrwać do stycznia ale jak tak tu zaglądam i ciągle ktoś się melduje po to czuję się jak tykająca bomba zegarowa.:-D Na razie cel przetrwać święta bez dodatkowych "atrakcji".
Mi z objawów nieobecnych do tej pory strasznie spuchły stopy i wyglądają jak u świnki Pigi:szok:. Musze iść do apteki może mi jakiś żel na te stopy polecą. Dobrze, ze chociaż mam jedne kozaki człapaki w które nogę włożę.
Nie mam weny na więcej pisania.
Milego dzionka

reklama
A ja zrobiłam sobie przerwę na kawkę i pączka :)
Green ja bym Ci zaleciła ograniczenie soli jak ją używasz albo leżąco z nogami w górze pomaga na krążenie i na puchnięcie :)

Do góry