MatkaEwa ja zrezygnowałam z jedzenia kolacji, bo tyle w siebie wpycham do godziny 16-17, że później nie mam siły już wędrować do kuchni i myśleć, co bym zjadła. Totalnie na nic konkretnego nie mam ochoty, bo jestem głodna co 2 godziny i nie zdąży przyjść nawet jakiś smak, żadnego pomysłu, więc jem tak bez entuzjazmu, ale wciąż JEM a wczoraj jeszcze było nudno,bo jakieś problemy z internetem na wieczór i poszłam szybciej spać ;-)
reklama
dotka85
Fanka BB :)
Titi to Ciebie mdlosci omijaja tak samo jak mnie, rano co prawda ledwo wcisne kromke ale odryutow nie mam.
MatkaEwa jestem na tzm samzm etapie co Ty i tez czekam z wizyta jeszcze pojde 1 czerwca - w dzien dziecka to bedzie moj 7 tydz 2 dzien czyli juz na 8 tydzien bedzie leciec
MatkaEwa jestem na tzm samzm etapie co Ty i tez czekam z wizyta jeszcze pojde 1 czerwca - w dzien dziecka to bedzie moj 7 tydz 2 dzien czyli juz na 8 tydzien bedzie leciec
lanjaa
Aga mama Julii
Co do ubrań ciążowych, ja miałam tylko spodnie, z powodu niskiego brzuszka, w nic się nie dopinałam od 15 tygodnia. Resztę kupowałam normalną.Koszulki po prostu dłuższe.
Ja miałam podobnie, długo mi brzucha nie było widać bo miałam taki bardziej rozlany ale szybko się nie mogłam w spodnie dopiąć. Chyba niedługo wyciągnę te ciuchy ciążowe i zobaczę co mam na lato. Ciekawe czy w 2 ciąży brzuch ma taki sam kształt?
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Oj Kochane moje u mnie mdłości zaczęły się od 5 tygodnia i tak do dzisiaj dosłownie budzi mnie szał w głowie zawroty głowy noi tak puściutki żołądyszek że żółć dzisiaj mi w kość dała, co do wagi spadłam już 3kg. ale nie dopne sie w spodniach nie ma mowy... mi szwagierka uszykowała ciuszki ciążowe leginsy ogrodniczki a że mamą zimową będę to jeszcze sweterki mi uszykowała....
dzisiaj jedziemy z mężęm do mojej rodzinki w końcu bo sie stęskniłam ;p
a na śniadanie biszkopty i herbata miętowa....
dzisiaj jedziemy z mężęm do mojej rodzinki w końcu bo sie stęskniłam ;p
a na śniadanie biszkopty i herbata miętowa....
Witam w ten sloneczny poranek piątkowy . dotka będę czekała w takim razie na relację z wizyty 1 czerwca - trzymam kciuki . titilaya chciałabym już wieczorem nic nie zjadać ale burczy w brzuszku - więc ratuje się gorącym mleczkiem albo cacao . Dziś postanawiam poleniuchować piątkowo Miłego dnia wszystkim .
Witam:-)
Nie nadążam za Wami.. Jak do południa coś tam poczytam, to popołudniu nie mam kompletnie czasu..
Podobnie jak Gizmowa w pierwszej ciąży całe dnie mogłam spędzać na forum a teraz jestem do tyłu..;-)
U mnie waga na szczęscie nie drgneła.. Staram się jeść zdrowo i nie przytyć 22 kg jak w poprzedniej ciąży..
Nie nadążam za Wami.. Jak do południa coś tam poczytam, to popołudniu nie mam kompletnie czasu..
Podobnie jak Gizmowa w pierwszej ciąży całe dnie mogłam spędzać na forum a teraz jestem do tyłu..;-)
U mnie waga na szczęscie nie drgneła.. Staram się jeść zdrowo i nie przytyć 22 kg jak w poprzedniej ciąży..
Cześć mamuśki!
Nie bylo mnie troszkę bo dopadła mnie migrena i leżałam ze strasznym bólem głowy ale już doszłam do siebie! Do mnie dochodzi stres przez poniedziałkową wizytę i gina! Wiecie chciałabym usłyszeć serducho U nas się troszkę schłodziło ale to i dobrze bo te upały to troszkę przesada. Ja mdłosci i wymiotów nadal nie mam:-)tylko apetyt mi dopisuje na i ta głowa...
Nie bylo mnie troszkę bo dopadła mnie migrena i leżałam ze strasznym bólem głowy ale już doszłam do siebie! Do mnie dochodzi stres przez poniedziałkową wizytę i gina! Wiecie chciałabym usłyszeć serducho U nas się troszkę schłodziło ale to i dobrze bo te upały to troszkę przesada. Ja mdłosci i wymiotów nadal nie mam:-)tylko apetyt mi dopisuje na i ta głowa...
mysiak
Fanka BB :)
Dzien dobry kobietki
Piekna pogoda
Ja wczoraj na kolacje opchnęłam 2 jajka na twardo +pomidor+ogórek kiszony Waga narazie leci w dół, też mam nadzieje, ze za duzo nie przybiore...
Ja w swoje spodnie ciążowe bym sie nie zmieściła.. mam dupke o 2 rozmiary wieksza więc niema szans, jak juz u lekarza zobaczę, ze wszytsko jest ok, wtedy zacznę się rozglądać za czymś ciążowym
Piekna pogoda
Ja wczoraj na kolacje opchnęłam 2 jajka na twardo +pomidor+ogórek kiszony Waga narazie leci w dół, też mam nadzieje, ze za duzo nie przybiore...
Ja w swoje spodnie ciążowe bym sie nie zmieściła.. mam dupke o 2 rozmiary wieksza więc niema szans, jak juz u lekarza zobaczę, ze wszytsko jest ok, wtedy zacznę się rozglądać za czymś ciążowym
Cześc Dziewczyny
Przywitałam się już w poście poznajmy się zatem myślę, że mogę się również przyłączyc do codziennych dyskusji
Narazie jestem na L4 ze względu na odwodnienie związane z biegunką, którą mam od około 2 tygodni więc mam czas aby Was poczytac i trochę popisac
Przywitałam się już w poście poznajmy się zatem myślę, że mogę się również przyłączyc do codziennych dyskusji
Narazie jestem na L4 ze względu na odwodnienie związane z biegunką, którą mam od około 2 tygodni więc mam czas aby Was poczytac i trochę popisac
reklama
A jeśli chodzi o jedzenie i wagę ciążową to w pierwszej ciąży przytyłam 15kg po porodzie w sumie zrzuciłam 10kg ale jakoś w ciągu tych 4 lat przybyło mi jeszcze 4 zatem w drugą ciążę startowałam z wagą 59 kg obecnie schudłam już 2kg więc mam nadzieje, że za dużo nie przytyję bo w ciąży chociaż teraz początek to apetytu nie mam gorzej będzie od 4 miesiąca jak odchodzą mdłości a wraca apetyt