muuuum_to_be
Mama Janka
Jezuu Magda to faktycznie wy macie sie I z tym domem I z ta landlordka!!! Ja bym uciekala z tamtad I to w pedzie, wiem ze teraz jest ciezko z mieszkaniami itd, ale wy sie pochorujecie jak nie od tej plesni to od zimna, bo jak na razie temp poszla na dworze w gore ale mysle ze w styczniu jeszcze pokarza sie minusowe temp. ;/ nie dobrze! my mamy tylko taka lodowe na pietrze, I korytarzu ale to tez tylko jak jest przy zerze, bo normalnie temp w sypialni u nas to 18-19 st czyli w sam raz dla osoby doroslej do spania. Ale gorzej z dzieckiem, zwlaszcza z noworodkie musi byc o przynajmniej 4 stopnie wyzsza, wiec nam A nic innego nie zostaje jak tylko dogrzrwanko.a jezeli moge spytac to jak Ty to przeliczasz? Macie ogrzewanie na karte czy cos w tym stylu? Bo my mamy gazowe, wiec ja place.co miesiac tyle samo, a oni mnie na koniec roku rozlicza I powiedza czy musze doplacac czy nie.
Sorki ze pisze z bledami itd, ale jestem juz na telefonie I ciezko mi sie pisze... Zreszta siedze juz nastepna godz... A jutro trzeba rano wstac achhh...
Sorki ze pisze z bledami itd, ale jestem juz na telefonie I ciezko mi sie pisze... Zreszta siedze juz nastepna godz... A jutro trzeba rano wstac achhh...
Ostatnia edycja: