reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2013 :))

reklama
Czarni aż poszłam sie popatrzeć na niego bo nawet uwagi nie zwróciłam. Chodzi Ci o te przednie koła.? no jest taki zwężony do środka.. ale powiem Ci że jakoś się nie rzuca w oczy.. taki sportowy bardziej jest..

cluee bądź spokojna :) jakby co wszystkie będziemy trzymać kciuki podwójnie, bo razem z pasażerami w brzuszkach ;)

czarni coś w tym jest, też jak tak słucham, że ta ma cesarkę, ta jest już po porodzie to chciałabym już! i zazdroszcze tego, że na święta będą już z maluszkami w domkach :) ale na każdą z Nas przyjdzie czas :) nie ważne kiedy, ważne żeby obyło się bez jakichkolwiek komplikacji i żeby maluchy były zdrowe

magda_z_uk to prawda produkcja tutaj trwa na bieżąco :) ja też chodze jak pingwinek już także rozumiem co czujesz.
Wczoraj wybrałam się na zakupy to czułam się jak słoniątko ojjj jak się ciężko nogami przebierało! :)

Ale jestem zla szkoda gadac facet z łozeczka jest tak goloslowny ze sie w glowie nie miesci wczoraj mialo byc lozeczko do dzisiaj nie ma go dzwonilam do niego to nawet nie odebral kurde ;/ Dzisiaj troche w wc posprzatalam ale jak co tydz a i pranie powiesilam i poukladalam suche normalnie sie napracowalam ;D
Magda w sumie masz racje choc dla mnie to wyglada jak pizama ;D Ja tez sie tocze jak pingwin i kulam na boki i Moj tez ma ze mnie niezly ubaw tylko idzie zobaczyc do tylu jak to wyglada i smiech ;/ ah Ci faceci my tu sie meczymy a dla nich to zabawne choc pewnie za pare msc bede to wspominac ze smiechem ;)
bilka to sie napracowalas;) Obiadek smakowity i ja mam te same podejscie trzeba teraz korzystac i sobie nie odmawiac bo pozniej to nie wiadomo kiedy zaszalejemy z jedzeniem ;) Lubie zakupy ale juz bym chyba nie dala rady chodzic po tak wielkim sklepie a idziemy rowno ;) Ja pakowac torbe bede w nastepnym tyg.
muuum moja aktywnosc jest na poziomie zerowym ;D Az wstyd sie przyznac bo okna mi myla siostra i jedno tesciow ;p
Dorotqua to ostatnie pranie ciuszkow ja juz mam za soba ;) Choc to mile bylo patrzec i prasowac tak male ciuszki wyobrazajac swoje malenstwo za jakis czas w nich ;)
Patiinka Mnie tez czeka wycieczka do szpitala chce zobaczyc w nastepnym tyg mam zamiar ;)No to sie narobilas niezly power masz ;D
Alicja nie ma zle przeciez mamy wytlumaczenie w razie czego na nasze slodkie nic nie robienie ;)
asiiorek to duzo "jesz" no-spy ja tylko doraznie przez cala ciaze.A moje wlosy to tez tragedia od malego mialam fajne spiralki a teraz to siano na glowie;0
czarni nie strasz nas tu ja mam zamiar lykac witaminy dla kobiet karmiacych moze to cos pomoze bo mam dosc cienkie wlosy
kaja duzo zdrowka!
Indziorka no co za beszczelny glupek nie dosc ze z samego rana wprasza sie do mieszkania to jeszcze krzyczy na kobiete w ciazy ja bym chyba szalu dostala i nie recze za siebie caly blok by mnie slyszal taka wredota ze mnie w ciazy;D Hormony robia swoje ;)No cieszy konczenie wyprawki ze juz coraz blizej niz dalej niesamowite uczucie ;D Kiedys to sie cieszylam jak sobie cos kupilam a teraz dzidzia przejela cala radosc z kupowania dla Niej rzeczy ;)
Emilia ojej duzo zdrowka dla synusia!
cluee koniecznie daj znac po! ja tez bym sie stresowala znajac date choc juz bedziesz spokojniejsza ;)

ala1911 Ikea Gdańsk...ja będę pasażerem, autko wygodne szwagra...duże i przestronne, więc mam nadzieję, że przetrwam tą podróż.
Zależy mi żeby jechać, bo pokupuję do pokoiku małego extra dodatki, oraz krzesła do kuchni, bo brakują nam do nowo wyremontowanej, w sierpniu skończyliśmy remoncik i tak odwlekaliśmy zakupy.
Ale dzięki za rady, jak będzie mi ciężko to pogonię towarzystwo i tyle.
Po drodze chcemy podjechać na plażę nad morze, na spacer i powdychać jodu.

Idę się kłaść, bo jutro jadę do rodziców, bo wrócił mój tato z Niemiec na święta, a nie widziałam się z nim od początku października.
Życzę miłej nocki i DOBRANOC KOCHANE. Papa.

reklama
Magda no u nas w sumie jest to samo jesli chodzi o paracetamol, Anders niestety ma uczulenie na Nurofen, podaje mu CAlprofen ktory tez ma w skladzie Ibuprofen. Widocznie jakis skladnik w Nurofenie go uczula ze zaraz ma wysypke. No mam nadzieje ze juz jutro bedzie jakas poprawa. PAdam na twarz a moje dziecko teraz sie rozbudzilo, siedzi z tata i ogladaja Auta2. Ja bym najchetniej do wyrka wskoczyla :-p

Postaram sie na bierzaco was czytac i sie trohe bardziej udzielac jak sie u nas unormuje. Buziaki

Do góry